Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok írni valami jó...

Tudnátok írni valami jó animés idézetet?

Figyelt kérdés
Mellé az anime címét is.Köszi!

2015. dec. 18. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A sors tényleg egy olyan felhő, amelynek árnyéka örökké rád borul, bárhová is mész? Vagy inkább olyan, mint a szél, amelyik arra jár,amerre éppen neki tetszik? Egyelőre még nem tudom. - Naruto.
2015. dec. 19. 02:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Oppai! - Hyoudou Issei
2015. dec. 19. 02:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A kemény munka senkit nem árul el, míg az álmok sokakat.

- Yahari Ore No Seishun Love Come Wa Machigatteiru

Minél tapasztalatlanabb vagy, annál többnek akarod magad mutatni.

- Hyouka

A legjobb módja a hazugságok jóvá tételének, azok igazsággá tétele.

- Code Geass

(Miután valaki azt mondta neki, hogy 'nem akarok meghalni'.)

Soha ne felejtsd el. Az egyedüli mondat, ami életben tud tartani az 'élni akarok'.

- Kamisama no Inai Nichiyoubi

2015. dec. 19. 03:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedvenceim:

"- Ez vicces. Másoktól várod az igazságot, míg te magad a hazugság útján jutottál el idáig.

- Igazad van. Egész idő alatt hazudtam. Nem csak a nevem és a múltam hazugság. Eltitkoltam mindent, beleértve még a valódi szándékaimat is. De hát nem ez a természetes? Az emberen múlik, hogy mit állít be azzal, amit mond. Vagy a helyzeten múlik. Ha nem tennénk, országok, népek és közösségek sem léteznének. Mindenki hazudik a körülményeknek megfelelően. Mindenki különböző maszkot vesz fel a családja, a barátai és a társadalom előtt. Ez valóban olyan rossz lenne? Akkor mi az "igazi" arcunk?" - Code Geass

"Ne feledd, mindig, valahol, valaki harcol érted! Addig, amíg emlékszel rá, nem vagy egyedül." - Mahou Shoujo Madoka Magica

"Úgy gondolom vannak olyan dolgok a világunkban, amiről jobb ha nem tudunk. Néha az igazság a legkegyetlenebb dolog.Nem mindenki képes elviselni." - Shinsekai Yori

"A pénztelenség olyan, mint a nátha: ha nem idegeskedik miatta az ember, egy idő után magától elmúlik." - Gintama

"A horzsolások és törések idővel meggyógyulnak, de a szíven ejtett sebek már közel sem olyan könnyen." - Rainbow

"Nem kell száz barátra szert tenned, csak legyenek igaz barátaid, akikkel százszor annyit tudsz törődni. Nem baj, ha csak egy van, de vele egy örökké tartó barátságon át törődhetsz." - Boku wa Tomodachi ga Sukunai

"Ha mások életére irigykedem, az nem vezet sehová. A saját életemet kell irigyelhetővé tennem." - Nodame Cantabile

"Imádom a könyveket, mert amikor olvasom őket, meg tudok feledkezni mindenről. A könyvekben ott lehetsz, ahol szeretnél, azzal, akit szeretsz." - Matantei Loki Ragnarok

2015. dec. 19. 12:23
 5/6 szamagi válasza:
Jigoku shoujo - Ippen shinde miru?(kíváncsi vagy milyen a halál?) inkább egy kedvenc mondatnak hívnám , de imádom*-*
2015. dec. 21. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Az utólsónak: Én ezt még amikor néztem az animét akkor megtanultam :33 Nagyon jó!:D

El se tudnám felejteni szerintem.

2015. dec. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!