Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok mondani dráma animét?

Tudnátok mondani dráma animét?

Figyelt kérdés
Olyan anime érdekelne ami eleinte szomorú és több drámai szál is van benne de a végén minden jóra fordul, ezen belül gondolok olyanra hogy pl összejön az adott szereplő már ha romantikus drámáról beszélünk vagy hasonló...

2015. dec. 13. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos kevés kifejezetten drámai animéről tudok, pedig én is kíváncsi lennék.

Mindenesetre a Tokyo Ghoul 1-2. évad az viszonylag drámai (bár jobban jársz, ha a mangát olvasod el), elég melankólikus, főleg a 2. évad, és a hangulata nekem nagyon tetszett.

Van még a Guilty Crown, ami most eszembe jut. Ez ugyan nem dráma, inkább sci-fi, viszont a sorozat második harmadában történik valami dráma a főhőssel, és a személyisége teljesen borúsra vált.

Romantikus dráma talán a School Days, bár valamiért sokan nem szeretik (talán a befejezése miatt, az elég durva)...

Remélem, legalább valami támpontot tudtam adni a keresésben :)

2015. dec. 14. 15:20
 2/5 anonim válasza:
Clannad, Nagi no Asukara, Romeo x Juliet, Vampire Knight, Kami-sama Hajimemashita ezeket ajánlanám, vagy ha érdekelnek az egyrészesek(movie) is akkor: Toki wo Kakeru Shoujo, Sen to Chihiro no Kamikakushi, Howl no Ugoku Shiro, Tonari no Totoro
2015. dec. 14. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) de sajnos már ezeket láttam :(
2015. dec. 14. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg dráma anime van csak utána kell nézni.

Ajánlom azokat amiket én is láttam és szerintem nagyon jók:

Anohana

Clannad

Angel Beats

Black Rock Shooter

Kanon

Air

Charlotte

A Tale of Memories

A Tale of Melodies

Ezek mind a drámára koncentrálnak, viszont néhány esetleg az elején vígjátéknak tűnhet később sokkal komolyabbá válik a helyzet. Ezt az animék nagyon gyakran csinálják, ezért van az hogy nagyon sok animét nem lehet 1 bizonyos műfajba beazonosítani, ezért van az hogy még a legnevettségesebb animébe is van egy megható pillanat, míg a legszomorúbba is előfordul nem egy vicces jelenet.

2015. dec. 15. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a segítséget :)
2015. dec. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!