Sasuke szuper mega sharrinenganja mivel tud többet mint a sima (sharinganból lett) rinnengan? Illetve mid tud Naruto bölcs róka szeme?
Figyelt kérdés
Amúgy (lehet csak én nem emlékszem) Narutonak már a Nagatoval való küzdelemben is volt ilyen szeme. Most ez miért jobb mint az akkori? Ill. eddig miért is nem, tudta hazsnálni? Emlékszem, hogy mondták de elfelejtettem és a részt nem tudom amiben elmagyarázzák.2015. nov. 26. 20:13
1/10 anonim válasza:
Mangekyou sharingan-Elég erős genjutsuk,amaterasu,tsukoyomi.
Naruto bölcs mód-A természetben lévő chakrákat "szívja" magába,ezáltal megnövekszik az ereje,de ezt nyugalmi állapotban tudja csak elérni.
2/10 anonim válasza:
Meg a Susano a sharinganhoz,esetleg lehet pár dolgot kihagytam.
3/10 A kérdező kommentje:
De az alap dolgokat tudom, engem csak ezek a szuper szemek érdekelnek, meg amit írtam.
2015. nov. 26. 20:51
4/10 anonim válasza:
Sasuke Rinneganja semmivel nem tud többet mint egy sima rinnegan. Később sima rinneganna fog változni, lehet ez a kinézet egy "normalis" átmeneti állapot.
Naruto bölcs róka szeme se tud többet mint a sima Kyubi chakra + senin mode. Csak azért tudja most már egyszerre használni a 2-t mert a Kyuubi nem engedte meg neki a legelején, mert irigy volt, hogy Naruto miért nem csak az ő erejére támaszkodik.
5/10 anonim válasza:
4-eske nincsen tisztában a Rinnegannal! A Rinnegan olyan, mint a Mangekyo Sharingan, azaz minden Rinnegannak van egy speciális technikája. Sasuke Rinneganja teleportálni tud bármit, ami a hatósugarán belül van. Jó dolog. A többi igaz, amit 4-es írt Narutoról!
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, és mit tud akkor a sennin+ kyuubi szem?
2015. nov. 27. 21:43
7/10 anonim válasza:
Azt, hogy mit tud a senin+kyuubi szem, egy igazi Naruto Fan nem kérdezi...
8/10 A kérdező kommentje:
1x néztem meg minden részt és már 1 éve csak csütörtökönként nézem, közben jöttek más animék is. Majd vmikor biztos újranézem az egészet, de most nem ugrik be. Anniy émlik hogy látja a chakrákat... És még..?
2015. nov. 29. 18:54
9/10 anonim válasza:
Már egyszer leírtam, egyszerre tud természeti chakrát használni és kyuubit. Ennyi. Pl. dobható rassenshirokent nem tud még kyuubi módban se produkálni, csak akkor ha közben chakrával fogja.
10/10 A kérdező kommentje:
De engem az érdekel, hogy a Szemmel mit lát :)
2015. nov. 30. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!