Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sasuke szuper mega sharrinenga...

Sasuke szuper mega sharrinenganja mivel tud többet mint a sima (sharinganból lett) rinnengan? Illetve mid tud Naruto bölcs róka szeme?

Figyelt kérdés
Amúgy (lehet csak én nem emlékszem) Narutonak már a Nagatoval való küzdelemben is volt ilyen szeme. Most ez miért jobb mint az akkori? Ill. eddig miért is nem, tudta hazsnálni? Emlékszem, hogy mondták de elfelejtettem és a részt nem tudom amiben elmagyarázzák.

2015. nov. 26. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Mangekyou sharingan-Elég erős genjutsuk,amaterasu,tsukoyomi.

Naruto bölcs mód-A természetben lévő chakrákat "szívja" magába,ezáltal megnövekszik az ereje,de ezt nyugalmi állapotban tudja csak elérni.

2015. nov. 26. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg a Susano a sharinganhoz,esetleg lehet pár dolgot kihagytam.
2015. nov. 26. 20:21
 3/10 A kérdező kommentje:
De az alap dolgokat tudom, engem csak ezek a szuper szemek érdekelnek, meg amit írtam.
2015. nov. 26. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Sasuke Rinneganja semmivel nem tud többet mint egy sima rinnegan. Később sima rinneganna fog változni, lehet ez a kinézet egy "normalis" átmeneti állapot.

Naruto bölcs róka szeme se tud többet mint a sima Kyubi chakra + senin mode. Csak azért tudja most már egyszerre használni a 2-t mert a Kyuubi nem engedte meg neki a legelején, mert irigy volt, hogy Naruto miért nem csak az ő erejére támaszkodik.

2015. nov. 26. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
4-eske nincsen tisztában a Rinnegannal! A Rinnegan olyan, mint a Mangekyo Sharingan, azaz minden Rinnegannak van egy speciális technikája. Sasuke Rinneganja teleportálni tud bármit, ami a hatósugarán belül van. Jó dolog. A többi igaz, amit 4-es írt Narutoról!
2015. nov. 27. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké, és mit tud akkor a sennin+ kyuubi szem?
2015. nov. 27. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mit tud a senin+kyuubi szem, egy igazi Naruto Fan nem kérdezi...
2015. nov. 27. 21:46
 8/10 A kérdező kommentje:
1x néztem meg minden részt és már 1 éve csak csütörtökönként nézem, közben jöttek más animék is. Majd vmikor biztos újranézem az egészet, de most nem ugrik be. Anniy émlik hogy látja a chakrákat... És még..?
2015. nov. 29. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Már egyszer leírtam, egyszerre tud természeti chakrát használni és kyuubit. Ennyi. Pl. dobható rassenshirokent nem tud még kyuubi módban se produkálni, csak akkor ha közben chakrával fogja.
2015. nov. 29. 22:37
 10/10 A kérdező kommentje:
De engem az érdekel, hogy a Szemmel mit lát :)
2015. nov. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!