Nektek melyik animek jöttek be a legjobban? LENT
Kifogytam az animékből és nincs mit néznem tudtok ajánlani valamit?az alábbiak a kedvenceim:
Attack on titan
Dragon ball Z
Slayers
Kaleido star jól jönne rövid leírás arról hogy miről szól válaszodat előre is köszönöm
Mindegyiket ismerem!!
És a Dragon ball kivételével mindegyiket szeretem!!
Az Attack no titan-t nem rég ismertem meg a többit még kicsi koromban néztem.
Akkor és most sem értem a Dragon ball mondani valóját vagy akár azt hogy miért jó.
Szerintem az Attack no titan mondanám ezek közül a kedvencemnek.:D
Mindet lattam/hallottam rola, de egyik sem egy csucskategoria :D Az SNK meg egészen elmegy, de a tobbi...
Ajanlok neked egy Code Geasst. Ez is megvan 50+rész es egy igazi mestermű.
Another
Attack on Titan
Attack on Titan Chuugakkou
A vándorló palota
Bokura ga Ita
Chihiro szellemországban
Chrono Crusade
Death Note
Death Parade
Diabolik Lovers
Dragon Ball
Elfen Lied
Fairy Tail
Free!
Higurashi no naku koro ni
Hotarubi no Mori e
Hyouka
Inu x Boku SS
InuYasha
Itazura na Kiss
K Project
Kaleido Star
Kamigami no Asobi
Kamisama Hajimemashita
Kimi ni todoke
Kuroshitsuji
Mononoke
Noragami
One Piece
Owari no Seraph
Slayers
Special A
Sword Art Online
Tokyo Ghoul
Totoro
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Itt van pár, amiket még régebben írtam fel magamnak. Csak a nagy részét láttam, nem mindet.
A három kedvencedből kicsit nehéz leszűrni azt, hogy pontosan miket szeretsz. Az AOT inkább disztópikus, nem kisgyerekeknek való, a Dragon Ball-ból kevés részt néztem, de emlékezetem szerint vicces(?), szóval azt sem ismerem.
A Slayers-nek pedig az első részét láttam, az elég is volt.
A Kaleido Starról tudsz olvasni a Wikipédián, szerintem jól összefoglalja, egyébként egy nagyon aranyos, néha vicces, néha komolyabb anime.
Én az Inuyashát ajánlom, bár nem biztos, hogy neked tetszene. Minden van benne (harc, romantika, gimi, stb; lehet, már láttad is xd), ráadásul viszonylag hosszú (167 rész + 26 The Final Act + 4 movie).
Ami számomra nagy kedvenc,és jó kis csavaros sztorija van:
Ghost in the shell
Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster:
Mushishi - számomra egészen különleges volt.
Ha esetleg másfélére vágynál:
Akagami no Shirayukihime:
Ikoku Meiro no Croisee The Animation -ez egyszerű és bájos, de én nagyon szerettem:
Ha magyar szinkronost akarsz, akkor tényleg ott a Kaleido star, a Fullmetal alchemist brotherhood, (nagy kedvenc) Vagy a Death Note. Még nagyon sokat ajánlhatnék, de egyelőre ennyi :)
Ja, a kaleido ismertetője:
Még egy: Ha nem zavar hogy véres, Tokyo Ghoul:
Pár kedvencem:
Mahou Shoujo Madoka Magica
Gintama
Rainbow
Code Geass
Shigatsu wa Kimi no Uso
Kidou Senshi Gundam 00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!