Tudnátok mondani romantic-comedy-school life animét? (lent)
A Sakurasou no Pet na Kanojo-t láttam és nagyon tetszett, szóval szeretném, hogy ehhez hasonló színvonalú története legyen.:) Jó lenne, ha a grafikája is modernebb lenne, gondolok arra, hogy ne legyen a karakter szeme akkora, mint a fél feje:D
Előre is köszi, ha írtok vmi hasonlót:)^^
Kaichou wa Maid-sama
Kami-sama Hajimemashita
Kimi ni Todoke
Servant x Service
Tonari no Kaibutsu-kun
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Skip beat
Love Lab
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Special A
Hayate no Gotoku
Mikakunin de Shinkoukei
Ouran Koukou Host Club
Working!!
Zero no Tsukaima(kicsit fura a rajzolás de igen jó kedvencem és minden van benne amit egy romantikus anime rajongó akarna)
Kamisama Hajimeshita( ez pont jól rajzolva , nem olyan régi és lesz még folytatása amit most csinálnak....ÁÁÁ nagyon jó és szakadsz rajta )
Kaichou wa Maid-sama ( ez egy picivel régibb de egyáltalán nem rossz a rajzolása kifejezeten jó...ezt is nagyon imádom és ajánlom mert tudsz benne röhögni és pont annyira romantikus amenyire kell, bár kár hogy nem folytaták)
Soredemo sekai wa utsukushii ( ez egy aranyos történet...ha pl. láttad az ezer egy északa meséji című filmet na kb. olyan csak sztem jobb...nem nagy durranás de élvezhető nekem nagyon tetszett)
Itezura na Kiss ( na ezen leestem majdnem a székről.. nagyon vicces + nagyon romantikus és ebben is minden benne van sőt lehet hogy még egy kicsivel több is, egyszóval Nagyon Jó!)
Toradora ( hát ez is jó érdemes megnézni, ezen is lehet nevetni + romantikus szál is van benne bőven, bár nekem a vége értelmetlen és befejezetlen...de azért jó)
Golden Time ( ez is nagyon jó de ezt még nem fejeztem be de eddig meg vagyok vele elégedve)
Sakurasou no Pet na Kanojo ez nekem is tetszett de ebben a szerelmi szál is volt de sztem jobban volt ráhangolva a barátság erejére de ez is jó nagyon ... annyira örültem a végén Ritának és a Tigrisnek ááá nagyon cukik aztán Misaki (talán) meg Jen ...
Na ennyit tudok remélem tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!