Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön ki a monster musume...

Mikor jön ki a monster musume no iru nichijou másodi évadja?

Figyelt kérdés
Kerestem de nem találtam infot . Lesz vagy nem lezs ?

2015. nov. 14. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Remélem soha, ehhez hasonló animék rombolják az ipart.
2015. nov. 14. 15:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Normálatlanok kíméljemek! Egy dolog hogy nem tetszik , de azért tettem fel a kérdést mert érdekel , lehet téged nem akkor ne írj semmit!!
2015. nov. 14. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
23%

Bele se néztem, annyira tudom mi megy a tömegecchikben hogy fölösleges. Évek óta ugyan az a divat, a sok 12 éves meg megeszi. Amúgy ettől még igaz, rohadtul rombolják az ipart az ilyen animék. De ha ez kell a szexuálisan túlfűtött japán tizenéveseknek akkor mi is ezt kapjuk.

A másik, ha akkora kedvenced lenne legalább megtisztelhetnéd annyival hogy a címét nagy betűvel írod le... Béke.

2015. nov. 14. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Tény hogy nem vagyok szakértő , de én soha nem azért néztem meg egy hárem , ecchi animét mert volt bennem szexuális indíttatás . Lehet hogy nem hiszed el de engem a sztori jobban érdekel . Ezért nem nézek shounen animéket . De minden ember más , de jó lett volna megtudni az info-t . Azért köszönöm a véleményedet mégha nem is esett jól !
2015. nov. 14. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Akkor adok egy tippet, ha a történet érdekel, akkor kerülj el minden shounen, harem, ecchi animét. Még az ilyen Titan meg Ghoul meg egyéb "jópofa" dolgokat is, mert tök felesleges megnézni. Felkapottak kb a semmire, ha meg alapból a történet érdekel miért háremeket nézel? Oké általában van valami egész érdekes alapja, de soha sem hoznak ki semmit, a hárem animék 99% egy szezonos lehúzás amiben a legnagyobb "poén" a bugyimutogatás....

Ha a történet érdekel például inkább olyanokra szakíts időt amik megérdemlik: Monster, Rainbow, Berserk, Mushishi, Gunslinger Girl, Casshern Sins, Phantom, Haibane Renmei, Black Lagoon, Baccano, Serial Experiments Lain, Musou Dairinin, Junni Kokki, Legend of the Galactic Heroes, Gungrave, Hellsing Ultimate, stb... Vannak jó animék csak nem mostanában kell őket keresni, mert az elmúlt ÖT évben az anime ipar iszonyat gagyi lett....

2015. nov. 14. 17:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet . Mindenesetre köszönöm !
2015. nov. 14. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Van egy oldal, ami pont azzal foglalkozik, hogy megmondja mely animéknek várhatóan mikor lesz új évadjuk.

[link]

Ez alapján még nem dőlt el, hogy lesz-e egyáltalán második évad, de ha lesz, akkor itt meg fog jelenni a premier dátuma.

2015. nov. 15. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!