Ezekről tudtok véleményt mondani? Több lent!
Mostanában nagyon keresem az izgi de romantikus animéket amiknek a vége jó ( összejönnek , házasság stb. ...) Ezeket szedtem össze amik mondhatni romantikusnak tűntek ...
Ha tudtok valamelyikről csak annyit írni hogy romantikus és jó a vége vagy ritka szar és ne nézd meg akkor azt megköszöném!
-Akagami no Shirayuki-hime
-Chuunibyou demo koi ga shita
-Gossic
-Mashiro-Iro Symphony
-Sakurasou no pet na Kanojo
-Koi to Senkyo to Chocolate
-Bokura ga ita
-Lovely Comlex
-Ao Haru Ride
- Himamori Himari
-Strike the Blood
- Gekkan Shoujo Nozoki-kun
-Amagami SS
-Spice and Wold
-Akaneiro ni Somaru Saka
-Yamada-kun to 7-nin no Majo
Előre is köszönöm ...
Az akagami no shirayuki-hime nagyon jó, a vége is jó és azt hiszem 2016-ban még folytatása is lesz.
Bokura ga ita, ahogy emlékszem nem volt rossz. De a rajzolása nem volt jó és, mint láthatod nem maradt meg bennem túlzottan.
Lovely complex-et mindenképpen ajánlom. Jó a vége is és nagyon vicces.
Ao haru ride: számomra ez az anime unalmas volt.
Gekkan shoujo nozaki-kun ez jó anime, bár nekem egy kicsit befejezetlennek tűnt a vége.
Amagami ss- ennek csak az első pár részét láttam, de nem tetszett túlzottan.
Pár animét ajánlanék, ami olyan amit te szeretnél:
- mikakunin de shinkoukei
- golden time
- itazura na kiss
- ookami shoujo to kuro ouji
- kaichou wa maid-sama
- kimi ni todoke
- ouran high school host club
- sukitte ii na yo
- aishiteruze baby
- hana yori dango
- marmalade boy
- soredemo sekai wa utsukushi
- kimikiss
- toradora
- fushigi yuugi
- peach girl
Remélem tudtam segíteni neked.
Nem nagyon szoktam romantikus animéket nézni, így azok közül, amiket felsoroltál csak a Spice and Wolf-ot ismerem, de azt nagyon tudom ajánlani. Néhol kicsit talán nehezen érthetőek benne a kereskedelmi összefüggések, de a két főszereplő közötti viszony teljesen egyedülálló. A kedvenc animéim közé tartozik.
Azok közül, amiket az első válaszoló írt, én ezt a kettőt ajánlanám:
- kaichou wa maid-sama: nagyon vicces (főleg az első részek)
- toradora: nekem annyira azért nem jött be, de nagyon sokan vannak, akik imádják
Ao haru ride -Nekem tetszett ez az anime, én pl. ajánlanám.
Strike the blood- Hát, van benne romantikus szál, de talán nem a legmélyebb érzelmeket ábrázolja (az akción és humoron nagyobb a hangsúly), és a vége persze jó.
Spice and wolf- Kb. a felénél abbahagytam, mert (ez lehet hülyén fog hangzani) egyszer úgy akarok rászánni egy napot, hogy semmi más dolgom ne legyen, és a hangulatom is tökéletes legyen hozzá, mert olyan egyedi hatást gyakorolt rám addig, hogy szerném megbecsülni...
Akagami no Shirayukihime - egynek elmegy
Chuunibyou demo Koi ga Shitai - a történet kitalálója tuti be volt drogozva, amikor megírta, de nem rossz, a túltengő hülyesége néha az én agyamon is megmutatta hatásait
Gosick - mindenképp, egy élmény volt számomra
Mashiro-Iro Symphony - nem tudok nyilatkozni
Sakurasou no Pet na Kanojo - földön fetrengve röhögős anime, kár kihagyni
Koi to Senkyo to Chocolate - nem tudok nyilatkozni
Bokura ga Ita - nem tudok nyilatkozni
Lovely Complex - hát, nem az animeipar csúcsa... én kifejezetten unalmasnak, erőltetettnek találtam
Ao Haru Ride - a történetet a felénél abbahagyták, ami nagyon idegesített, figyelembe véve az időt, amit a megnézésére szántam. Egynek elmegy, nem egy kiemelkedő darab
Himamori Imari - hát, nem is tudom, inkább nem ajánlom
Strike the Blood - semmire sem emlékszem belőle, felejthető (meg aztán az Alkonyat óta rühellem a vámpírokat, az se segített rajta)
Gekkan Shoujo Nozaki-kun - akkora hülyeség, hogy fizikai fájdalmat éreztem a nézése közben... inkább ne
Utolsó négyről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!