Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valami misztikus animét...

Valami misztikus animét tudnátok nekem írni? (Nem kérdek olyan válaszokat hogy "Tudnánk! ". Sajnálom de nem tudtam máshogy megfogalmazni hogy ne arra jöjön ki hogy ". tudnátok. ". )

Figyelt kérdés
Eddig az Another láttam. Nekem borzasztóan tetszett.:D

2015. nov. 9. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hotarubi no Mori e - dráma, fantasy, misztikus, mitológiai, romantikus, shoujo, slice of life, természetfeletti

Code Geass - akció, dráma, háborús, lélektani, mecha, misztikus, sci-fi, seinen, szupererő, természetfeletti, tragédia

Monster - akció, dráma, horror, kaland, krimi, lélektani, misztikus, seinen, thriller, tragédia

Death Note - akció, dráma, fantasy, horror, lélektani, misztikus, shounen, természetfeletti, thriller

Mushishi - dráma, fantasy, kaland, lélektani, misztikus, seinen, slice of life, természetfeletti, tragédia

Howl no Ugoku Shiro - akció, dráma, fantasy, kaland, mágia, misztikus, romantikus

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. - dráma, misztikus, romantikus, seinen, slice of life, természetfeletti, tragédia

Natsume Yuujinchou - dráma, fantasy, misztikus, shoujo, slice of life, természetfeletti, vígjáték

Subete ga F ni Naru - krimi, misztikus

Higurashi no Naku Koro ni - dráma, horror, iskolai, lélektani, misztikus, őrültség, seinen, thriller, tragédia

Wolf's Rain - akció, dráma, fantasy, kaland, misztikus, sci-fi, seinen, természetfeletti, tragédia

Ef - a Tale of Memories. - dráma, iskolai, lélektani, misztikus, romantikus, seinen, természetfeletti, tragédia

D.Gray-man - akció, dráma, fantasy, horror, kaland, krimi, mágia, mecha, misztikus, shounen, szupererő, természetfeletti, történelmi, tragédia, vígjáték

Durarara!! - akció, iskolai, misztikus, romantikus, seinen, slice of life, szupererő, természetfeletti, vígjáték

2015. nov. 9. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Bishoujo Senshi Sailor Moon és sailor Moon Crystal (utóbbi teljesen a magán alapul) - shoujo, misztikus, dráma, tragédia, romance
2015. nov. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!