A Shiki c. anime mennyire durva?
2-es válaszoló vagyok. Több minden volt durva számomra: A vérontás egyszerűen csak elkerülhetetlen következmény volt.
Nem tudom mit és mennyit mesélhetek, hogy ne rontsam el az élményt ha megnézed.
Ez egy anime, animében véres jeleneteket soha nem találtam durvának, mivel nem valósághű a rajzolt vér.
Egyetlen ilyen anime ami ebből a szempontból volt "dúrva" a számomra (vérengzés miatt) az a Higurashi volt, egy-másik megkínzós jelenete miatt.
Shiki nem olyan véres.
Mint már előttem is írták, inkább a vége felé lesz vérengzős. Még talán 3 évvel ezelőtt láttam, ezért nem olyan friss bennem az élmény, de szerintem pont hogy eléggé felkavaró volt. Nem annyira a képi elemek durvák, hanem arról van szó, hogy lelkileg felkavaró látni, hogy mi történik némely karakterrel.
Remélem segített a válaszom.
Ahogy vesszük.
Anime eléggé lebutította az eredeti mangát.
Mangában Tatsumi se volt olyan hülye, mint az animében, mondta is Natsunonak, hogy már tudta a legelején, hogy ez lesz a vége, de teljesíteni akarta mindenképp Sunako kérését, noha már az elején lehetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!