Melyek azok az animék amelyeket látnom KELL és ti is láttátol, jó a története és nem egy elfelejtendő anime, azaz megéri megnézni?
Az én kedvenceim, amiket sose fogok elfelejteni:
Gintama - a legjobb paródiasorozat, amit láttam. Elég sok animét kell hozzá ismerni, mert rengeteget kiparodizál, illetve a japán nyelvvel is érdemes tisztában lenni, mert rengeteg szóvicc szerepel benne (már a cím is az).
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - a legjobb anime, ami bemutatja az igaz barátságot. Realisztikus, nincsenek benne természetfeletti dolgok.
Mahou Shoujo Madoka Magica - egy teljesen újfajta mahou shoujo anime. Eléggé elvont, emiatt inkább 17-18 év kor felett ajánlanám (már csak azért is, mert elég sok Faust utalás van benne, a Faust pedig tizedikes anyag, így 16-17 éves kor körül ismerkedik meg vele először az ember).
Code Geass - az egyik legjobb történettel és szereplőgárdával megáldott anime, felejthetetlen lezárással.
Steins;Gate - nagyon jól megoldja az időutazás problémáját, csavaros, kevés logikai bakival ellátott anime. Nyugodt szívvel megadnám neki a "legjobb történettel rendelkező anime" címet.
Wolf's Rain - az első japán szinkronos anime, amit láttam, számomra felejthetetlen élményt nyújtott.
Beck
Serial Experiments Lain
Cross Game
Berserk
Claymore
Michiko to Hatchin
Akira
Haibane Renmei
Kaiba
Magi
Gangsta
assissinaton classroom
magi
kuroko no basuket
Ghost In The Shell: Stand Alone Complex és a 95 filmet is nagyon érdemes megnézni.
Neon Genesis Evangelion (+ a befejező film: The End Of Evangelion)
FLCL
Serial Experiments Lain
Cowboy Bebop
Fate/Zero
Az összes Satoshi Kon film (kemény 4 darab van, de mind alap): Paprika, Tokyo Godfaterhs, Perfect Blue, Millenium Actress
Baccano!
Akira
NANA
From the new world ( posztapokaliptikus misztikus thriller. Fordulatos és lelkiismereti kérdéseket is feszeget)
Shiki (fordulatos, lendületes, misztikus thriller/horror)
Attack on titan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!