A Kuroshitsuji animének több évada van? Ha igen akkor az évadoknak a nevei hogy vanna sorba?
Ha megszeretném nézni akkor honnan mivel kezdjem?Elég hülyén hangozhat a kérdés.
De a Full Metal Alchemist nevű animével sem tudtam hogy mit csináljak mert meg akartam nézni csak nem tudtam hogy jön sorba hogy előbb 'a bölcsek kövének nyomában' vagy 'a testvériség'.Aztán jöttem rá hogy külön van meg ilyenek.
Ezért kérnék segítséget ennél az animénél hogy ez hogy van? Mert hallottam róla hogy nem egy évados.
1 évada van.
a 2. évad már fanservice cucc.
a "3. évad" pedig a mangából van, az független az első kettőtől.
Ha azt mondod független a 3. évad az első kettőtől akkor a 3. évadban újra kezdődnek az elejéről az események csak másképp alakulnak a dolgok?
Mint a Full Metal Alchemistben testvériség c. animében? Mert ugye ott úgy van hogy 'a testvériség' meg 'a bölcsek kövének nyomában' ugyan úgy kezdődik(bemutatja hogy kik ők meg stb) aztán másképp érik el az animében a céljukat/másképp történnek a dolgok.
Kuroshitsuji season 1 simán a címe az elsőnek, és Kuroshitsuji season 2 a másodiknak.
A harmadik pedig Kuroshitsuji: Book of Circus
És kiadtak két OVA részt is Kuroshitsuji: Book of Murder címen.
Mindenre a válasz: Animeaddicts
Itt bármilyen animével kapcsolatos dolgot meg tudsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!