Kaphatok anime címeket?
Fullmetal Alchemist Brotherhood (van magyar szinkron is, magyar cím: Fullmetal Alchemist: Testvériség)
- már ötször láttam, egyszerűen nem tudom megunni:D
- első rész (magyar szinkron, mert a japán szinkronos videó nagyon pixeles:/): [link]
Acchi Kocchi
- most nézem, és haláli:D mondjuk van benne jópár gyenge poén is, de lehet, hogy csak nálam nem találtak be
- hogy is jellemezzem... az egész moe. Olyan magas szinten, hogy jóformán az oxigénrészecskék is azok (bár nem tudom biztosra, mert nem látszanak o.o :D)
Ezt csak akkor, ha lány vagy (vagy meleg srác esetleg): Free
- nincs érdemi története, de ki nem sz@rja le, azok a felsőtestek... *nosebleed* :D
- mondjuk kicsit kiakadós volt nálam, mert néha van egy ilyen halvány shounen-ai beütése (szerencsére csak nagyon halvány) különben dobtam volna, lévén nem bírom a BL-t
Barakamon
- szintén nincs érdemi története, de egy sor mosolygás az egész:)
- a főszereplőnél van jellemfejlődés, ami a sztori lényegének mondható
Gosick
- ez a sorozat tele van "az-álam-a-földet-simogatja" rejtélyekkel, azért nem semmik, az biztos
Haikyuu
- naggggyon szórakoztató sport-vígjáték anime, a poénokon röhögsz, a röpimeccseken meg lerágod a körmeidet
Chihayafuru
- a karuta nevű kártyajáték áll a középpontjában, de ez ne ijesszen el, bőven lehet izgulni annyira a versenyeken, mint a Haikyuu meccsein
Hyouka
- nagyon megosztó az anime, mert sokan unalmasnak tartják, lévén nincs sok mozgás benne. Legfőképp a párbeszédekre, teóriagyártásra koncentrál, de tetszetős rejtélyek vannak benne, bár elég "hétköznapiak" (úgy értem nem gyilkosságok meg hasonlók után nyomoznak, mint a Gosickban pl)
Itt a listám, de készülj ha mindennek egyesével utánanézel napokba is telhet. Jó keresgélést!
-Sakurasou no Pet na Kanojo
-Nisekoi
-Shiki
-Kuroshitsuji
-Kami-sama no Inai Nichiyoubi
-Ano hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (röviden AnoHana)
-Akame ga Kill
-Gokukoku no Brynhildr
-Mirai Nikki
-Fairy Tail
Azt hiszem ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!