Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kaphatok anime címeket?

Kaphatok anime címeket?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan anime címeket amelyeket ti is szerettek???kicsit uncsizom így lefoglalnám magam mivel imádom az animéket csak kicsit új vagyok még.tudnátok segíteni?

2015. okt. 27. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Fullmetal Alchemist Brotherhood (van magyar szinkron is, magyar cím: Fullmetal Alchemist: Testvériség)

- már ötször láttam, egyszerűen nem tudom megunni:D

- első rész (magyar szinkron, mert a japán szinkronos videó nagyon pixeles:/): [link]

Acchi Kocchi

- most nézem, és haláli:D mondjuk van benne jópár gyenge poén is, de lehet, hogy csak nálam nem találtak be

- hogy is jellemezzem... az egész moe. Olyan magas szinten, hogy jóformán az oxigénrészecskék is azok (bár nem tudom biztosra, mert nem látszanak o.o :D)

Ezt csak akkor, ha lány vagy (vagy meleg srác esetleg): Free

- nincs érdemi története, de ki nem sz@rja le, azok a felsőtestek... *nosebleed* :D

- mondjuk kicsit kiakadós volt nálam, mert néha van egy ilyen halvány shounen-ai beütése (szerencsére csak nagyon halvány) különben dobtam volna, lévén nem bírom a BL-t

Barakamon

- szintén nincs érdemi története, de egy sor mosolygás az egész:)

- a főszereplőnél van jellemfejlődés, ami a sztori lényegének mondható

Gosick

- ez a sorozat tele van "az-álam-a-földet-simogatja" rejtélyekkel, azért nem semmik, az biztos

Haikyuu

- naggggyon szórakoztató sport-vígjáték anime, a poénokon röhögsz, a röpimeccseken meg lerágod a körmeidet

Chihayafuru

- a karuta nevű kártyajáték áll a középpontjában, de ez ne ijesszen el, bőven lehet izgulni annyira a versenyeken, mint a Haikyuu meccsein

Hyouka

- nagyon megosztó az anime, mert sokan unalmasnak tartják, lévén nincs sok mozgás benne. Legfőképp a párbeszédekre, teóriagyártásra koncentrál, de tetszetős rejtélyek vannak benne, bár elég "hétköznapiak" (úgy értem nem gyilkosságok meg hasonlók után nyomoznak, mint a Gosickban pl)

2015. okt. 27. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Kedvenceim:

[link]

2015. okt. 27. 17:07
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! :)
2015. okt. 27. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt a listám, de készülj ha mindennek egyesével utánanézel napokba is telhet. Jó keresgélést!

[link]

2015. okt. 27. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja! [link] ---> Ha erre az oldalra nem vagy regisztrálva, akkor #2 listáját nem fogod tudni megnézni. Ha regisztrálsz rengeteg ismertető ill. feltöltött teljes fordítást találhatsz.
2015. okt. 27. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
A listát láthatja, ahogy az ismertetőket is (kijelentkeztem és rákattintottam a linkre, nekem behozta), csak a feltöltött animék videóit, mangákat, light és visual noveleket, zenéket, stb. nem:) ettől függetlenül én is ajánlom az oldalt, tudsz listát vezetni, tényleg rengeteg ismertető fent van:)
2015. okt. 28. 06:30
 7/7 anonim ***** válasza:

-Sakurasou no Pet na Kanojo

-Nisekoi

-Shiki

-Kuroshitsuji

-Kami-sama no Inai Nichiyoubi

-Ano hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (röviden AnoHana)

-Akame ga Kill

-Gokukoku no Brynhildr

-Mirai Nikki

-Fairy Tail

Azt hiszem ennyi. :)

2015. okt. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!