Tudnátok animét ajánlani?
Lehetőleg drámai legyen, kevés vérrel, humorral és jól kidolgozva.
Kedvenceim: Naruto (Shippuuden), Owari no Seraph, Fairy tail. Ha egyikre hasonlít az is megfelel. A legfontosabb, hogy a története ne legyen unalmas! Lehetőleg ne legyen kevés részes, hogy sokáig tudjam nézni. A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)

Psycho Pass (sci-fi, krimi, dráma)
Ao no exorcist
One Piece

Gintama - nem tudom, hány animét láttál, de ehhez elég sokat kell ismerni, illetve jó, ha tisztában vagy a japán szokásokkal, kultúrákkal, a nyelvvel, ugyanis a Gintama elsősorban egy paródiasorozat.
Itt van minden, amit kiparodizált eddig:
Ez az anime igazából egy olvasztótégely, van benne minden, de elsősorban a humoron, paródián van a hangsúly. Ugyanakkor vannak benne drámaibb, megható történetívek is.
Code Geass - inkább az első évadban vannak humorosabb jelenetek, az egyik legjobban kidolgozott anime, a vége pedig nagyon drámai.
Shigatsu wa Kimi no Uso - ez egy nagyon szép, drámai anime, rengeteg humor is van benne, és a maga módján izgalmas is (ha szereted a komolyzenét, tökéletes választás, de ha nem, az se baj, szerintem úgy is élvezhető)
Akatsuki no Yona - szerintem az egyik legjobb fantasy-shoujo, izgalmas, humoros, ugyanakkor drámai is, egyetlen problémám van vele: nincs folytatása
Hikaru no Go - a go nevű táblajáték világába kalauzol minket a történet, izgalmas, szórakoztató, szintén egyetlen problémám az, hogy nincs folytatása
Steins;Gate - ebben is minden benne van, ami kell: jó karakterek, egy kis szerelmi szál, dráma, humor, és egy hihetetlenül jó, csavaros történet

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!