Az Inuyasha című anime részeket mikor fogják leszinkronizálni? Vagy már nem is fogják?
Figyelt kérdés
úgy tudom hogy talán a 117 részig van magyar szinkronnal.
köszi a válaszokat :))
2015. okt. 25. 09:15
1/6 anonim válasza:
Végig leszinkronizálták, de az RTL Klub beszüntette a sorozat sugárzását, mert nem illett a reggeli rajzfilmjeik közé, és a maradék epizódot sosem adták ki. Sokan kérték tőlük, hogy vetítsék le őket, de nem szánták rá el maguk.
2/6 Lunariana válasza:
Tudtommal csak 105.reszig van szinkronnal, de ezekszerint cak nem keresgeltem jol.
Tudtommal nem fogjak. Felirattal jobban szeretem az animeket, csak ez a valtas, hangmassag megszokasa volt nehezkes, es furcsa. Amugy nem talaltam olyan oldalt ahol szinkronnal van pedig sokat kerestem.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és az már befejezett vagy még lesznek részek?
2015. okt. 25. 11:35
4/6 anonim válasza:
Az InuYashát befejezték a Final Act nevű utolsó évaddal. Ezt már nem szinkronizálták le magyarra.
5/6 A kérdező kommentje:
óh de kár :(
2015. okt. 25. 13:50
6/6 anonim válasza:
A 113. Részig megtalálod a youtube-n a szinkronizált epizódokat. A linken viszont megtudod nezni a 115. reszt is magyarul. Ugyanezen a csatornan talalod a 114. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!