Ki a leggyűlöltebb anime karakteretek és miért?
Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 09:10
31/36 anonim válasza:
Juvia. Idegesítő és nyomulós,ez az a személyiség,ami rohadtul elborzaszt. Amit főleg utálok benne,hogy Gray-el shippelik. Pedig egyszerűen,nem illenek össze(kivétel a képességeik,de azt már a BnHA-ban elítéltük,lásd Endeavor). Az a baj,hogy a csaj túl rámenős, a pasi meg nem küldi el a francba,pedig el kéne minél előbb. Én még reménykedek valami olyanban,hogy esetleg meghal valamelyik harcban. Kicsit felélesztené az animét.
32/36 anonim válasza:
Teruhashi (Saiki Kuso)
Mikasa (AOT)
Asuna (SAO)
Juvia (FT)
Eruna (Food Wars)
Elizabeth (NNT)
Kirino (Oreimo)
Iris (Fire Force)
Okada (AC)
Maka (Soul Eater)
|
Beképzelt,
Erensexuális,
Kifutott a 2. évadban
Agybaszogató
Picsa
Hmm..Meliodas-sama,Meliodas-sama
Azt hiszem,nm kell magyarázni
Tré|telmetlen.
Okádék
Dirigálós,Irányítás mániás
33/36 anonim válasza:
Shield Hero-ból a király nagyobbik lánya Malty aki átveri Naofumit. Tipikus kis ringyó aki az évad végén csak Naofuminak köszönheti hogy él :D
35/36 anonim válasza:
fIGYELEM! SPOILEREKET tartalmazhat
Szerintem Gabi Braun és Yagami Light.
Gabi nekem már az évad elejétől idegesítőnek tartottam de amikor lelőtte Sashát, akkor sikerült megutáltatnia magát velem.
Lighttal addig nem volt bajom míg Remmel meg nem ölette L-t, és Light pszichés mosollyal nézte végig L halálát, akkor még Gabinál is jobban gyűlőltem.
36/36 anonim válasza:
Raftalia
Deku
Teruhashi
Zenitsu
Eiji Okumura
Juvia
Hinata Hyuuga
Kondo Isao
Nyomulósak😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!