Ismer valaki olyan animét amiben 100 % hogy a főszereplők össze jönnek?
Mert nagyon rá vagyok cupanva a romantikus de humoros animékre aminek menet közben vagy a végén összejönnek.
Volt egy-két anime amire úgy szurkoltam de nem pl.Vampir Knight, Full Metal Panic,
Nagyon szomorú voltam ez miatt és megfogadtam hogy csak olyanokat nézzek amiben sok-sok lamur van.És még nagy kívánságom az hogy legyen benne csók vagy egyéb...
Tudtok segíteni?
Romantikus, shoujo animéket keress, amik nem háremek. (Mert ha hárem az anime, akkor ha leszakad az ég, akkor se jön össze a főszereplő lány egyik sráccal sem a 100-ból, az hótziher)
Kaichou wa Maid-sama
Btooom! (ez akció, van benne vér dögivel)
Charlotte (ez is inkább akció, összejönnek benne a végén. De nincs benne csókjelenet)
Gosick (ez se a romantikára koncetrál, de a végén az is van benne)
Hakushaku to Yousei
Fullmetal Alchemist Brotherhood (ez egy nagyon ütős történettel rendelkező anime, de inkább akció. Néhány "romantikus" jelenet van benne, és a végén össze is jönnek. Csókjelenet nincs)
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Dusk Maiden of Amnesia
Tonari jo Kaibutsu-kun
Toradora
Kevésbé romantikusak, de ezek is ilyenek:
Unlimited Blade Works (az eredeti VN vannak "extrák" is)
Mirai Nikki (ebben is)
From the New World
Kara no Kyoukai
Bakemonogatari (Monogatari series)
STEINS;GATE
Ef- Tale of memories
Ef tale of melodies
Suki-tte ii na yo :) nagyon ajánlom
Lovely Complex
#5 vagyok
oké szívszaggató anime a Suki-tte ii na yo de gyönyörű is. És happy end van szóval én még mindig ajánlom :D
Köszönöm a válaszokat de .....
Sokk helyen látom azt hogy az úgy nevezett Sukitte című animét sokat látták és nagyon eltérőek a vélemények....Ha valaki el tudná mondani hogy miben annyira jó vagy miben annyira rossz azt nagyon megköszönném !
előző vagyok
SZERINTEM azét jó mert könnyen a szereplők helyébe tudom magam képzelni; imádni való a történet
VISZONT sok nehézségen mennek keresztül a szereplők (és mivel szerintem könnyen bele tudom magam képzelni) ez fájdalmakat is okozhat; sokszor lehet kételkedni a 2 fél érzelmeiben
per pillanat ennyi jutott eszembe
szerintem nem lesz nagy bajod belőle ha megnézed :)
még azért nézz utána ennek az animének, de véleményem szerint nem "veszélyes"... csak egy jól sikerült romantikus anime :)
ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!