Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok nekem mondani krimi...

Tudnátok nekem mondani krimi thriller animét?

Figyelt kérdés
Pl. Death note

2015. okt. 17. 21:48
 1/5 anonim válasza:
Spiral jut eszembe. Szerintem az egész jó.
2015. okt. 18. 00:50
 2/5 D-Mano ***** válasza:
Another (Egy iskolában az egyik osztályban néhány évente lesz +1 fő, aki eredetileg nem is iratkozott be, főleg, hogy ő egy a halálból visszatért valaki. De a többi ember úgy érzékeli, mintha mindig is odajárt volna [módosul az emlékezetük], így azt sem tudják, hogy melyik osztálytársuk lehet az. Ám amíg ő ott van, addig különös halálesetek történnek. Főhősünk egy másik iskolából kerül ide, és elkezdődik a nyomozás a múltban és a jelenben...]
2015. okt. 18. 05:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Shinrei Tantei Yakumo :)
2015. okt. 18. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Gosick és még a Kuroshitsuji is bár az inkább misztikus krimis de a mangája thrillernek is elmegy szerintem.
2015. okt. 19. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Boku dake ga inai machi. Szerijtem a legjobb a témában, még a Death note - ot is fwlülmúlja, pedig az is nagyon nagy kedvencem.

Meg még a Monstert ajánlom. Karakterdráma, thrillervonulattal és krimis hangvétellel. :)

2018. aug. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!