igen, 4től már szedheted is hs-ról a 2. részt :D
A Noragami és a Shinmai Maou no Testament is múlthéten kezdett a 2. évadával.
Nem rosz? Kapásból a lehető legbugyutább-legklisésebb módon kezd. Hőskomplexusos főhős megvan, főhős barátja az ellenség megvan (és ezt már az első rész után lehetett tudni). Alapból úgy kezdünk hogy a szöszi föláldozza magát, azért hogy a másik a vámpír képébe ordíthassa a lehető legklisésebb módon hogy "megdöglesz bmeg". Kapunk egy Gurent, tábornok úr kb egy ZS kategóriás Lelouch másolat. Világ kipusztul, de azért iskolák maradnak persze hogymég klisésebb legyen, a démon biszbasszal is.
Igazából minden 15000x látott dolog, de nem ezért rossz. A szövegkönyv pocsék lett, ritkán láttam olyat hogy az alapból nem túl erős karaktereket még az idióta dialógok is lehúzzák. Félreértés ne essék, a karakterek egy az egyben is nevetségesen gyengék voltak, csak azért így kettő az egyben már nagyon feltünő volt. Volt egy hőskomplexusos főhősünk, egy rohadt idegesítő tsunderénk, egy szokásos bugyuta vicceskedő kiscsaj, egy srác aki legnagyobb megmozdulása hogy volt két mondatos háttértörténete, meg még egy srác akiről konkrét azt sem tudtam hogy szerepel-e vagy sem. Mocsok sok időhúzás volt, ezért még a 12-18 as shounen kedvelő korosztálynak sem ajánlanám mert volt benne két harc kb, és az is totál értelmetlen volt.
Ja és a végére ott voltunk hogy az történt amit az első rész után lehetett várni, lehet hogy van egy háttérszál, de kit érdekel ha a főszál úgyse halad, és a marék konfettire kell fókuszálni nem a történetre. Na én ezért pontoztam 1/10-re anno, és dobtam minden esélyét hogy nézem a második évadot. Mellesleg ahogy a mangásoktól hallom, innen egyre bugyutább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!