Tudtok brutális animéket?
tudtok mondai nekem durva gyilkos animéket eddig ezeket láttam:
Higurashi,Another,Mirai Nikki,Elfen lied,Death Note,Hellsing (szerintem hülyeség),High school of dead,D a vámpír vadász,Angel beatsz,Shiki,Blood+,BloodC
School days
az eleje egy szimpla gimis diákok életét mutatja, majd a végefelé bedurvul..., igazán lélekre ható...
Berserk - Nem csak brutális de az egyik legjobb anime ami készült.
Claymore - Kicsit elvont véresebb shounen.
Gungrave - Egy maffia story, a vége kissé véres.
Shigurui - Ez az anime a Berserkhez hasonlít csak szar a története.
Hellsing Ultimate - Me' Alucard badass azééé
Boku no picot meg ne nezd!
Ha az Angel Beats nalad durvának minősül akkor tudok :'D
Chaos;Head: Eleg sok ver, de inkabb a depresszion van a hangsúly. Ha tetszenek a pontosvesszos darabok akkor ki ne hagyd!
A (Nem tom milyen) Valvrave es a Code Geass annyiban brutális, hogy sokan halnak. Mind a kettőnek vannak hatalmas tragédiák. A Geass végén mar majdnem sírtam.
Parasite: Nagyon minőségi mű! Mindenkeppen meg kell nézned!
Fate/Zero: Király! Nagyon eltalaltak. Viszont sajnos a Fate/Stay night szerintem unalmas lett.
Terra Formars: Ez ütött! Egy nap alatt vegigdaraltam. Nagyon pörgős kis cucc, viszont a harcokon kivul nincs benne semmi.
Death Parade: Ha az Angel Beats tetszett akkor ezt is nezd meg. Mindenkeppen megeri.
A HOTD az sima ecchi, nem tudom mi benne a brutális. A Black Bulletben tobb a ver meg a gyilkolaszas. (Ha lolifan vagy akkor mindenkeppen nezzed! Egyik kedvencem xD)
Egyenlore Ennyi, ha kell meg irj privatot!
Hamár Angel Beats! akkor:
Haibane Renmei > Ku*vanagy szakadék > Angel Beats! = Death Parade
Tokyo Ghoulból inkább a mangát olvasd, 2. évad nagyon hülyeség lett.
Egyéb:
Attack on Titan
Deadman Wonderland (ebből is mangát!)
Tokyo Ghoul:re (Tokyo Ghoul folytatása)
Dead Tube (manga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!