Ki a kedvenc karakteretek es ki az akit utaltok a Bleach animebol?
Nemtudom ez hirtelen mert erdekel ennyire 😅 de nagyon kivancsi lettem
Az en kedvencem Hitsugaya Toshiro
Akit pedig ki nem allhatok az Orihime
Előző vagyok:
Mármint ők a kedvenceim.
Olyan nincs, akit olyan különösebben utálnék.
Hm... Grimmjow-t bírom. Ulquiorrán kívül az egyetlen espada, aki jellembéli fejlődésen esik át, míg a többieket vagy gyorsan legyakták, vagy a múlton való rágódás teljesen hazavágta őket. (És mert ő az egyetlen espada, akinek eltalálták a magyar szinkronját... :D)
Valamiért Ichigót kedvelem, talán azért, mert egy kifejezetten összetett személyiség - amit sokan félreértelmeznek azzal, hogy áh, csak morcos meg idegesítő -, a karakterét meghatározza az édesanyja halála, ettől mássabb, ugyanakkor emberb, mint a többiek. Orihimén például nem tükröződik, hogy milyenek voltak a szülei, ráadásul ő eléri a békét a bátyja kapcsán, szóval eléggé... nem egy maradandó élmény a lány.
Aizen egy ragyogó főgonosz volt. :D Valahol a zseni és a pszichopata egyvelege, az összeomlása meg szépen fel lett vezetve és elmagyarázva, nekem bejött.
Yumichika, mert egy következetes állat. :D
Tudnék még mondani, de szerinem ennyi elég lesz mára... Akiket nem kedveltem? Luppi, Soi-Fon, a 0.őrosztag szakállas shinigamiját, kinek nevét nem tudom, Oomaeda, Barragan, de ő inkább csak irritált, ja, meg úgy a komplett quincy-delegációt, talán csak Haschwalth-ot bírtam egyedül a gyakorlatiassága miatt. Hát ennyi, bocsi, ha terjengős. :D
Byakuya, Grimmjow es Ulquiorra az abszolut kedvenc..
Akiket ki nem allhatok.. hat abbol tul sok van ahhoz hogy mindet felsoroljam, de ha nagyon kiakarnek emelni valakit akkor egyertelmuen Orihime es Ishida lenne 😂
szeretem: kensei, mayuri, gin, ginjo, hichigo(hollow ichigo)
nem szeretem: ulquiorra, hinamori
Kb. csak az első 50 részt láttam, de ezek alapján az abszolút favoritom Byakuya és talán Ishida.
Orihime viszont engem is idegesített.
Huha hát sok kedvencem van:
Byakuya, Ichigo, Renji, Urahara, Ukitake, Toshiro, Yumichika, Grimmjow, Ulqiorra...... Hát úgy nagyjából ők a bestek, de még vannak páran akiket csak úgy simán bírok.Pl.: Ishida, Kyoraku, Kenpachi, Ikkaku. (Na jó mostmár tényleg befejezés mert a végén még felsorolom az összes szereplőt😅) Lányok közül még mondjuk Nel és Yachiru.
Akiket utálok: Rukia, Szoifon,Yamamoto.
A többiek közömbösek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!