Legjobb anime, amiben nagyon szép csajok szerepelnek? (a műfaja mindegy)
Figyelt kérdés
Tehát bishoujo animét akaroook! :)2015. okt. 5. 13:39
1/8 anonim válasza:
W.I.T.C.H.
Winx
Sealer Moon (Nem biztos hogy így írják, bocsi)
Totally Spies - Született kémek
2/8 A kérdező kommentje:
sry, de ezekben egyik sem néz ki túl jól, ráadásul az első egy manga... Szóval írjatok mostmár télleg szép csajokat pls! :)
2015. okt. 5. 21:33
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
lol hát a tiéd se túl jó - egyedül a Mondaiji-taichi-ban vannak szép lányok, a többik kislányok lol. Én ilyenekre gondoltam mint pl: Valkyrie Romance - na ebben aztán akadnak!
2015. okt. 5. 22:37
5/8 D-Mano válasza:
Nézz bele a Cross Ange-ba. A története tartalmaz kivetni valókat, de a pörgős üteme, az akciódússág, és az izgalmassága ezt szinte észrevétlenné teszi. (A legtöbb hibára csak utólag visszagondolva, fórumokat olvasva bukkantam rá, annyira magával ragadott a lendülete.) Egyértelműen bishoujo, vannak benne szép csajok jó grafikával, és yuri-s elemeket is tartalmaz. Remélem, jó tippet adtam. :)
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó: már néztem a Cross ange-t de köszi a hozzászólást, ebben télleg dögös csajok vannak! ráadásul mecha anime ami szintén kedvenc!
2015. okt. 6. 15:42
7/8 anonim válasza:
Shokugeki no Souma
High School DxD+new+born
Triage X
Grisaia no Kaijutsu
Grisaia no Meikyuu
Grisaia no Rakuen
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Joukamachi no Dandelion
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Charlotte
To LOVE-Ru évadok
Monster Musume no Iru Nichijou
Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan
Kangoku Gakuen
8/8 anonim válasza:
Toradora
Kaichou wa maid sama
Mayo chiki
Mikakunin de shinkoukei
Kilari
Oda Nobuna no yabou
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!