Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi 2015 animéje szerintetek?...

Mi 2015 animéje szerintetek? Nekem: Overlord

Figyelt kérdés
A tiétek?

2015. okt. 4. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Öhm.... semmi...

Kiseijuu igazán jó volt, de nem idén indult. Elgondolkodtató, fordulatos izgalmas, és összetett. Gangsta nézhető volt, mert volt egy jó stílusa de kb ennyi. Ushio to Tora nézhető... semmi több. Sidoniát mondjuk nem láttam.

Ezen kívül az összes anime amit idén néztem, borzalmasan gyenge volt... volt pár amit vártam és bíztam benne (Arslan Senki, UBW, Kekkai Sensen, Plastic Memories, Yuri Kuma Arashi, stb...) de ezek is sorra okozták a csalódást. Ezen kívül többe is belekezdtem, (az Overlordba is egyébként...) de 1-2-3 rész után dobtak őket, számomra gyerekesek, semmitmondóak és unalmasok voltak. Nem mellesleg a legtöbb amúgy is 1000x látott ecchi-shoune-gore történetek, amiktől a falra mászom.

2015. okt. 4. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan, amit 2015-ben néztem, akkor Neon Genesis Evangelion. Ha olyan, ami idén indult... hát bevallom új animéket nem nagyon szoktam nézni. A GANGSTA. valóban nem volt rossz, de sokkal jobb is lehetett volna, ha közben nem megy csődbe a stúdió.
2015. okt. 5. 08:22
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es: azért az Overlord egyáltalán nem gyerekes, és nem is ecchi-hárem kategória. Ez egy MMORPG világ, ahol bennragadt karakterek küzdenek a túlélésért, akárcsak a SAO-ban...
2015. okt. 5. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel még nem ment le az őszi és a téli szezon, inkább nem előlegezem meg semelyiknek a győzelmet. Nekem eddig a Kekkai Sensen és a Shimoneta alkotott maradandót. Overlord, Gangsta. és Ore Monogatari nézhetőek voltak. Folytatások közül a Gintama és a Danna nani állta meg a helyét. Ezeken kívül még jó párat néztem. Elszórakoztattak, de mostanra már a címük se jut eszembe. Sajnos igaz, hogy többségükben az agyatlan shounenek hódítanak, de a japánoknak ez kell, mi senkit sem érdeklünk. Az meg hogy a SAO nem ecchi-shounen szerintem helytelen megállapítás.
2015. okt. 5. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja a Gintamát el is felejtettem. :D

Amúgy emlékeim szerint az Overlord úgy kezdődött hogy a Warlock settes csávó (főhős) átírta a nagydudás csaj programját és a szeretője lett.... szóval.

A Sao meg pont ha nem is ecchi, de shounen... inkább az a shounen-hárem... mundjok a saonál elhiszem hogy jobb volt az Overlord, a sao volt az egyik legrosszabb anime ami az évtizedben készült.

2015. okt. 5. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a Naruto Shippuuden ennyire gyenge még nem volt mint az idén. A Tokyo ghoul 2. évada sem volt nagy szám. Más idejit bevallom még nem láttam.
2015. okt. 6. 21:43
 7/7 anonim válasza:
Nem tudom mert még most és decemberben is fognak új animék indulni, de igen nekem is az overlord a kedvencem eddig.
2015. okt. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!