Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lesz a Maginak 3. évada?

Lesz a Maginak 3. évada?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy most fejezik/fejezték be a mangát, lehetséges hogy lesz majd nemsokára egy új évad ?

2015. okt. 2. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem hallottam, de eddig 100chapter/20epizóddal haladtak az évadok, jelenleg 80 fejezet előnye van, tehát 20 hét múlva meglenne a kellő fejezet, úgyhogy nem lehetetlen hogy bejelentik mostanság a folytatást.
2015. okt. 2. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Tavasszal csináltak a Sinbad no Boukenből anime sorozatot.
2015. okt. 3. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Látom még animeaddictsot sem tudsz olvasni. xD A magi Spinn of jövőre érkezik.

2015. okt. 3. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

"Szeptember 29-én Ohtaka Shinobu és Outera Yoshifumi shounen fantasy mangájának, a Magi: Sinbad no Bouken hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a Magi spin-off történetéből egy animesorozatot mutatnak be 2016 áprilisában."

Ugyanezt írtam le.

2015. okt. 4. 13:46
 5/5 anonim válasza:
Történet szerinti dősorrendben magi:sindbad no bouken-> magi: the labirinth of the magic -> magi the kingdom of the magic
2015. okt. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!