Most kezdenék animéket nézni. Szerintetek mivel kezdjem?
FMA Brotherhood
Steins Gate
Code Geass
Death Note
Steins;Gate-et ne még, az elvontabb darab.
Death Note és Btooom! tökéletes kezdés.
Ezeket tudom ajánlani nemtől függetlenül
Fairy Tail-t tudom nagyon ajánlani, illetve Elfen Lied az kihagyhatatlan darab szerintem.><
azon kívül jó anime még a Black bullet; Karin; D.N. Angel; Kamisama no inai nichiyoubi; Angel Beatz(<- ehhez megéri zsepit készíteni:D)
Mirai Nikki. (<- ezt csak akkor ajánlom, ha szeretsz filozofálni, meg pszichológiai dolgokon gondolkodni, vagy csak szereted a véres dolgokat másképp kevésbé élvezhető)
Attack on Titan
Plastic Memories
Slayers
Shakugan no shana
Suzumiya Haruhi no yuutsu
Ha lány vagy akkor shoujo-kat tudok ajánlani
Mermaid Melody
Suki tte ii na yo
Kaichou wa maid-sama
Special A
Vampire knight
Itazura na Kiss
Kimi ni todoke
Bokura ga ita (<- maga a történet jó lenne, csak a csaj jellemét elcseszték, mert egy drasztikusan hisztis görcs, szóval abból inkább az élőszereplős filmet ajánlom)
Kaleido Star
Tokyo Mew Mew
Ha fiú vagy
Digimon -> hatalmas kedvencem, az első 3 évadot imádtam, a többi már szerintem erőltetés
Dragonball
Naruto
Bleach (azt hiszem ezekkel nem mondtam újat)
Aquarion
Gundam Seed
Tokyo Ghoul
Devil May Cry
One Piece
B-daman (<- kicsit gyerekes, de imádtam*-*)
Evangelion
Ha a Chihirót szeretted, akkor kezdésnek ajánlanám Miyazaki Hayao többi animéjét. Pl. A Vándorló palota, Nauszika - a szél harcosai, A vadon hercegnője, Laputa - Az égi palota, Ponyo, stb.
Illetve a Ghibli stúdió többi művét.Itt találsz egy teljes listát: [link]
Milyen téma kör érdekel? nem véres héköznapi nem szupererő, vagy szupererő?
Death note tényleg oke lehet elősre.
Horror:
Parastyte the maximum
Könnyedebbre vágysz?
shonen
Magi
naruto
inuyasha
bleach
toriko
Ecchi
High school dxd
Monster musume
online játék világ:
sword art online
Log horizon
Ragnarok the Animation
Egyszerű hétköznapi.
Kaleido star
klasszikus zenék
Nodame cantabile
A Fullmetal Alchemist Brotherhoodot én is ajánlom, magyar szinkron is van a sorozathoz. Én nagyon szeretem, már 4-szer láttam, egyszer egy barátnőmmel is megnéztem, és őt is nagyon lekötötte, pedig nem nagyon van oda az animékért.
Angel Beats
>dráma, vígjáték, zsepit készíts
Shigatsu wa Kimi no Uso
>klasszikus zene, "romantikus", dráma
Akame ga Kill
>elég brutális halálok vannak benne, de cenzúrázott [magyarul nem látsz kifolyó belsőségeket meg hasonlókat:D], az elején még vígjáték, aztán elképesztő drámába csap át az egész, zsepi ajánlott
Barakamon
>könnyed darab, ha mosolyogni szeretnél egy sort, mindenképp ajánlom
Charlotte
>nem egy kiemelkedő anime, igazából nem mutat sok újat, de én jól elszórakoztam magam rajta. Vígjáték, halvány romantika, természetfeletti erők
Chihayafuru
>egyik kedvencem, egy kártyajátékról, és az azt űző főszereplőgárdáról szól. Tudom, az, hogy kártyajáték, elég unalmasnak hangzik, de jobban izgultam a meccseken, mint egy akció anime harcjelenetén. 2 évada van
Gosick
>ha elképesztő rejtélyekkel akarsz találkozni, ezt a sorozatot mindenképp ajánlom. Krimi-vígjáték.
Haikyuu!
>szórakozatató anime egy csapat röplabdás srácról... ahol kell poénos, de a mérkőzések halál komolyak, én úgy drukkoltam nekik, mintha minimum a magyar csapat lennének a világbajnokság utolsó döntő meccsén. Neeem, nem vagyok röpi mániás :D (csak egy iciripicirit)
Magi: The Labirynth of Magic
>akció anime, ez is két évados. Sok benne az arab vonatkoztatás, a ruhák, nevek (Aladdin, Alibaba, Morgiana), dzsinnek, stb. Élveztem nagyon, az első évad első openingjéért oedig egyenesen bolondulok.
Nagi no Asukara
>könnyed kis nevetgélős, iskolás, fantasy animének indul, de kb a felétől felvesz egy magához képest komoly történetszálat.
Noragami
>másik kedvencem, vicces, akció, fantasy anime, az openingjét ennek is imádom, ráadásul heteken belül kezdődik a második évad, a Noragami Aragoto
Sakurasou no Pet na Kanojo
>brutális vígjáték, sokat röhögtem rajta. Vétek kihagyni :D
Tyűha köszönöm a sok ajánlatot felírtam egy jó párat!
Jelenleg a Death Note-ot nézem és azt kell, hogy mondjam FANTASZTIKUS! :D
Ajánlom:
Jormungand (2.évada van)
Black Lagoon (3.évados)
mind a kettő akció, nekem a kedvenceim.
A-channel (hatalmasakat röhögtem rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!