Igényes rajzolású animék?
Figyelt kérdés
Olyan igényes rajzolású animéket keresek, mint például a Prison School volt. Szóval ne ötévesnek kinéző sárgahajú srác legyen a főszereplő, hanem életszerűbb.
Teljesen mindegy a történet.
Előre is köszi a válaszokat.
2015. szept. 27. 17:32
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de már láttam. Egyik nagy kedvencem :)
2015. szept. 27. 17:56
3/11 anonim válasza:
Legszebb animációi az Ufotable studionak vannak, bár nem csoda, amennyi pénzt ráköltenek 1-1 epizódra.
Néhány "művük":
Kara no Kyōkai
Fate Zero
Unlimited Blade Works
https://www.youtube.com/watch?v=VLrt313lNBE
Amúgy én szeretem a "művészi" megoldású animéket is grafika terén pl. Bakemonogatari vagy From the New World
4/11 anonim válasza:
Steins Gatenek is elég életszerű volt a rajzolása
5/11 anonim válasza:
Ghost In the Shell (régiek újak, filmek és sorozatok)
6/11 Lunariana válasza:
Hakuouki, hiiro no kakera, inuyasha, kiddy grade, fullmetal alchemist, code geass. Nekem ezek tetszettek, es a grafikajuk is szep.
8/11 Iron Bear HUN válasza:
shingeky no kiojin ergo Attack on titan nekem nagyon tetszett.Érdekesen van megrajzolva de a látvány szép.
9/11 anonim válasza:
Kuroko no Basuke,az árnyékolás picit fura , de amúgy rendben van.
Noragami
Aoharu x Kikanjuu
Seraph of end
Free!
10/11 anonim válasza:
Inuyashat és Code Geass-t én nem sorolnám ide, de utobbit mindenképpen érdemes megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!