Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fate/Stay animét megnézném,...

Fate/Stay animét megnézném, de hol találom?

Figyelt kérdés

Elejétől szeretném nézni (gondolom a 2006-ossal kezdni) a nagyobb fordítóktól nincsen hozzá felirat, csak a moviek hez, meg az újabbakhoz.

Vagy lett azóta felújítva az anime? Esetleg sorrendet kérhetek? [Hogy ne nézzem meg 2x ugyan azt csak felújítva?]

2015. szept. 26. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

ANime addict forumos felirat keresőben töltsed le a feliratot, nézd meg melyik verzióhoz passzol, aztán szedd le azt a

nyaa.se -ről HD ben.

Ennél jobb megoldás nincs, ha feliratosan kell még ha találsz is magyart a neten az biztos, hogy szar minőségbe lesz.

Amúgy a sorozatot érdemes a Fate/Zeroval kezdeni.

2015. szept. 26. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:

A Stay/Night felújított változata az Unlimited Blade Works, de sok ponton eléggé eltér a történetvezetése. A második évadját nem láttam, de gondolom ugyanoda fog kilyukadni. Az előzménye a Fate Zero.

Hogy érdemes-e az előzménnyel kezdeni, arról nem vagyok meggyőződve. A Stay/Night sokkal jobb, ha nem láttad előtte a Zero-t, és a Zero-ból is ellő pár dolgot a Stay/Night.

Én a magam részéről inkább nem a kronologikus sorrendet választanám és a Stay/Night-tal vagy Unlimited Blade Works-szel kezdenék és aztán ülnék neki a Zero-nak.

2015. szept. 26. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Kicsit összekutyultam a címét. Jó lenne egy szerkesztés opció, de mindegy.

Egyébként a Zero-val pont úgy éreztem, hogy figyelembe vették, hogy prequel már a készítése során, hogy a "folytatását" már látták az érdeklődők és úgy csinálták meg, hogy így is fenn tudja tartani a feszültséget, így nem vesz el sokat az élményből, ha nem ezzel kezded, fordítva viszont szerintem sokkal inkább.

2015. szept. 26. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a kronológikus sorrendet nézzük, akkor a Fate/Zero az első.

Ezért érdemes azzal kezdeni, hiszen ha megnézi a másik kettőt akkor tudni fogja mi a vége.

Az Unlimited Blade Works pedig NEM a Fate/Stay Nigh felújított verziója, bár írtad, hogy még a 2. évadot se nézted meg -.-

Az UBW és a F/S Night az eredeti VN 2 "útja" azaz 2 végigjátszása, amiben a főhős más döntéseket hoz, más erőt szerez, más karakterekkel harcol és másik emberrel jön össze a végén, a befejezés ugyanúgy különbözik ahogy a történetek is.

2015. szept. 26. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

A sima S/F Night-ban, ha jól emlékszem, és itt most a kérdezőnek felhívnám a figyelmét, hogy SPOILER következik,

csak a végén derül ki, hogy a szőke pasas Gilgamesh és hogy valójában kicsoda Kotomine és mi a kapcsolata Emiyával és a Tohsaka családdal és hogy pontosan mi volt Saber szerepe korábban, miért volt bizalmatlan Shirouval. Szerintem teljesen kiöli így a feszültséget.

Vagyis egy csomó kérdés, ami csak a közepén és végén kerülne megválaszolásra, már a kezdetektől le lenne lőve, míg fordított helyzetben a Zeroról viszonylag kevés dolog derül ki, részleteiben pedig semmi. Megtudjuk, hogy Saber pusztítja el a grált, ez okozza a tüzet és hogy Kotomine öli meg Rin apját.

Innen a SPOILERNEK VÉGE.

Szóval szerintem a legjobb élményt ez a sorrend adja:

F/S Night, Zero, UBW

2015. szept. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!