Valamilyen Anime (? )
Olyan animét keresek ami nem arról szól hogy 1000 részen át 0-24 harcolnak konkrétan a semmiért.
Legyen benne cél, illetve eszmei, elméleti harc.
Eddig három animét láttam. Először a Death Notet, ami nagyon megfogta a tettszésemet.
Ezután, végignéztem a Vampire Knight című animét, ami szinten nagyon tetszett, annak ellenére hogy nem igazán vagyok oda az ilyesmiért.
Ezen kívül a Soul Eatert is végignéztem.
Tehát a főbb kritériumok:
- ne legyen céltalan
- ne legyen (nagyon) hosszú
- magyar szinkron (!)
- legyen benne értékes ellentét (L - Kira)
Előre is köszönöm a válaszokat, már egy ideje keresek, de sajnos egyet sem találok.
Belekezdtem a Fullmetal Alchemistbe, de unalmasnak találtam, ezért ez kilőve.
A Fullmetal Alchemist Brotherhood az eredeti történet, megéri, jóval magasabb szint mint a Soul Eater.
A Rainbow, Berserk, Mushishi hármast ne hagyd ki, zseniálisak.
Esetleg a Monstert és a Tatami Galaxyt ajánlom nagyon.
az a gond, hogy nagyon kevés animét szinkronizáltak le.(mondjuk felirattal az igazi)
esetleg a trigun
devil may cry
illetve ha jól emlékszem a hellsing az ami megfelel az igényeidnek.
Köszönöm szépen a segítséget!
Valószinűleg az összes animébe belekukkantok.
Valóban jó a Fullmetal Alchemist, de engem nem fogtak meg a karakterek benne, illetve hogy a részek nem igazán összefüggőek.
Devil May Cry-nak az első részét láttam, az is jó volt. Valószínűleg azt fogom először folytatni.
Tényleg köszönöm szépen a segítségeteket!
"Valóban jó a Fullmetal Alchemist, de engem nem fogtak meg a karakterek benne, illetve hogy a részek nem igazán összefüggőek. "
Pedig egy eléggé összefüggő történet... vagy nem tudom te mit néztél.
Blood+
Teljesen le van szinkronizálva és szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!