Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valamilyen Anime (? )

Wrtforever kérdése:

Valamilyen Anime (? )

Figyelt kérdés

Olyan animét keresek ami nem arról szól hogy 1000 részen át 0-24 harcolnak konkrétan a semmiért.

Legyen benne cél, illetve eszmei, elméleti harc.

Eddig három animét láttam. Először a Death Notet, ami nagyon megfogta a tettszésemet.

Ezután, végignéztem a Vampire Knight című animét, ami szinten nagyon tetszett, annak ellenére hogy nem igazán vagyok oda az ilyesmiért.

Ezen kívül a Soul Eatert is végignéztem.

Tehát a főbb kritériumok:

- ne legyen céltalan

- ne legyen (nagyon) hosszú

- magyar szinkron (!)

- legyen benne értékes ellentét (L - Kira)

Előre is köszönöm a válaszokat, már egy ideje keresek, de sajnos egyet sem találok.

Belekezdtem a Fullmetal Alchemistbe, de unalmasnak találtam, ezért ez kilőve.

2015. szept. 22. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A Fullmetal Alchemist Brotherhood az eredeti történet, megéri, jóval magasabb szint mint a Soul Eater.

A Rainbow, Berserk, Mushishi hármast ne hagyd ki, zseniálisak.

Esetleg a Monstert és a Tatami Galaxyt ajánlom nagyon.

2015. szept. 22. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
UI: A Rainbowot tanítási jelleggel adnám fel gimnáziumban, többet lehet belőle tanulni mint négy év alatt a gimiben a tiniknek.
2015. szept. 22. 23:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Mirai Nikki. Elsőre a 0-24 kardozós érzésed lesz tőle, de le fog múlni. Zseniális karakterek, és gyönyörű pszichológia :)
2015. szept. 23. 05:41
 4/11 anonim ***** válasza:

az a gond, hogy nagyon kevés animét szinkronizáltak le.(mondjuk felirattal az igazi)

esetleg a trigun

devil may cry

illetve ha jól emlékszem a hellsing az ami megfelel az igényeidnek.

2015. szept. 23. 07:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Valószinűleg az összes animébe belekukkantok.

Valóban jó a Fullmetal Alchemist, de engem nem fogtak meg a karakterek benne, illetve hogy a részek nem igazán összefüggőek.

Devil May Cry-nak az első részét láttam, az is jó volt. Valószínűleg azt fogom először folytatni.

Tényleg köszönöm szépen a segítségeteket!

2015. szept. 23. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:

"Valóban jó a Fullmetal Alchemist, de engem nem fogtak meg a karakterek benne, illetve hogy a részek nem igazán összefüggőek. "

Pedig egy eléggé összefüggő történet... vagy nem tudom te mit néztél.

2015. szept. 23. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Inuyashát, meg a Kaleido Start.
2015. szept. 23. 18:24
 8/11 AyameXMessy ***** válasza:
Rengeteg magyar feliratos animét tudok ajánlani :) Lassan át kéne szoknod a feliratosokra,ott sokkal több lehetőség van.Bővebb a választék is :)
2015. szept. 24. 16:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Blood+

Teljesen le van szinkronizálva és szerintem nagyon jó.

2015. szept. 24. 17:31
 10/11 Lunariana ***** válasza:
A fullmdtal alchemistet meddig nezted? Mert az elejet azert gondolhatod nem osszefuggonek, mert sok fiatalnak nehez kulonbseget tenni a filmbeli jelen, es a mult kozott. Minden esetre annak aki erti elvezetes lehet...Valasz a kerdesedre: az inuyasha, meg a mirai nikki tenyleg jo mint ahogyan azt irtak is,de en ajanlom a csajkommandot( szinkron), a HAKUOUKI-t(feliratos, a kedvencem) ,es a hiiro no kakerat(feliratos). Remelem tetszeni fognak. :)
2015. szept. 24. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!