Inuyasa fanok hányadik rész lehet ez? : Többi lent :
Sesshomaru és Inuyasa közti harc jelenetet keresek amiből csak ezekre a részletekre emlékszem : Sesshomaru a levegőben van bal oldalt fentről mondja a földön lévő Inuyasának :
- Te mindig keresztbe teszel nekem.
öcsikézi is folyton.
Mindezt magyarul.
A töbi részelet lehet hogy összefolyik mert nagyon sok rész átnéztem :
Egy sötét barlangan talán ami koponyákkal teli vagy egy nagy füves réten és Inuyasa csapat mind ott van.
Talán egy final act rész volt mert rémlik, hogy azt a rész láttam final acktből MAGYARUL amikor valami univerzumban van inuyasa és sesomaru, és sesshomaru kihuzza inuyasa hátából két kard darabot utána pedig behúz neki egyet, hogy észhez térjen.
Bár a Final Akt részek csak feliratosan vannak.
De nem ez a részlet érdekel hanem a legfentibb.
Aki tudja miről van szó segítsen.
Nem a legeleje 5-6-7 nem a 34-35 és nem is a 45 sem a 70 körüli rész.
Mellesleg ha valaki megmondaná hol tudnék nézi 112 utáni magyar szinkronos részeket azt is megköszönném.
Állítólag tényleg megvan az egész sorozat forítás csak keresni kell.
persze az is lehet, hogy mozi részlet bár, nem hiszem.
Lehetőleg azok íranak akik biztosak abban amit gondolnak,és akik tudnak javasolni olyan oldat ahol nézhetőek a további részek magyarul.
Köszi
Le van szinkronizálva az egész, kivéve a Final Act.
Csak sajnos soha nem adták le a TV-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!