Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aki ért az aminékhez?

Aki ért az aminékhez?

Figyelt kérdés
olyan animét keresek ami youtubon fent van magyarul..inuyasha death note kaleido start mar lattam ezeken kivul mondjatok jo animékek

2015. szept. 20. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Youtube szerzői jogvédelem miatt ilyen nagyon kevés van, ha van is valami van vele babrálva, a képpel vagy egyébbel. Mellesleg összesen 40-50 anime van csak lefordítva magyarra, a Death Note és a Fullmetal Alchemist Brotherhoodon kívül nincs igazán érdemes anime. Esetleg még a Soul Eater, a többi nagyon középmezőny alja.
2015. szept. 20. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Full Metal Panic se olyan rossz.
2015. szept. 21. 07:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, nincs túl sok szinkronos anime, de azt hiszem a Lovely Complex is fent van youtube-on.
2015. szept. 21. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

A Lovely Complex-nek csak az első 2 része van fent youtube-on....

Legalábbis én úgy tudom...

2015. szept. 21. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
bocs, de ne a youtube-n nézd erre ott van az indavideo.hu
2015. szept. 21. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb letölteni, már ha a minőségre mész, az indavideó katasztrófa.
2015. szept. 21. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Az indavideot nemszeretem mer hiaba gyors a netem mindig megakat meg tolt.. Koszonom az otleteket
2015. szept. 21. 20:59
 8/8 Lunariana ***** válasza:
Ki ne hagyd a kiddy gradet! Bar en is az indan nezem ezeket, de a telefonom azt nem tolti be ezert a youtubon gyakrabban maszkalok. Ott van meg a hakuouki is ,de csak az elso evad felirattal. Ha jol emlekszem az amnesia is fenn van,csak hang nelkul.
2015. szept. 21. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!