Kérlek mondanátok animeket? Több lent!
Kéerlek mondjatok olyan animeket aminek a vége boldog, nem hal meg benne a fő szereplő ée legfőképpen szinkronos legyen!!!
Ha 1 része van akkor is legyen ha több részevan akkor is legyen szinkronos!!!
KÖSZÖNÖM!

Heló!
Kiki a boszorkányfutár, A vándorló palota.

Ugy erted magyar szinkronos? Figyu, a legtobb animeben nem hal meg a foszereplo. Itt van par tipp: Fma/fma brotherhood. Ketlem h nem ismered, de ha tenyleg nem , elmondhatom neked h irto jo egy anime es nem hal meg benne a foszereplo ( a ketto evad egyutt eleg hosszu de ha elkezded nezni le se lehet majd allitani rola. Az elso evad asszem 51 reszes)
Soul eater: kedvenc szinkronos animem csak kicsit semmitmondo lett a vege (szerintem) 51 reszes (de rohadtjo)
D-gray man: nem neztem vegig de masok szeretik
Kilari: nem harcos hanem sztaros, de csak akkor ajanlom ha elbirod viselni a vegetnemeroen szar szinkronokat. Gyulolom mert japan szinkronnal fent sincs. Ezert szar
Asszem neverending
Naruto: eleg sokan halnak meg benne de a konkret fohos nem. Bar kizart h nem ismered.Neverending
Afro samurai: nem lattam allitolag irto nagy baromsag de jo. Asszem 6 reszes
Bleach: en nekem annyira nem tetszik de masok istenitik. Neverending, nemtom hany szaz reszig van szinkronizalva neverending
Death note: ezt viszont nagyon szeretem, ajanlom, asszem 26 reszes. Talan
Fullmetal panic: a 3. evad nem szinkronos, az elso 2 igen. Szerelmes anime nemtom hany reszbol all
Inuyasha: Nemrossz de nekem tul regi volt, em birta az agyam hozza pluszban a szinkront is. 193 reszes asszem, neverending
Devil may cry: semmit nem tudok rola de elvileg nem hosszu es izgalmas
Na meg a klasszikusok: dragonball szeriak, yuyuhakusho, pokemon :D mind-mind neverending
Most meg irok nehany cimet amirol amugy fingom sincs milyen animek, de igazabol googleba beirod h *cim* ismerteto es animeaddictsot erdemes nezni
A pálya ördögei
A tenger zúgása
A vándorló palota
Animátrix
Arrietty – Elvitte a manó
Blood +
Blue Gender+Movie
Bújj bújj szellem
Candy Candy
Captain Tsubasa: Road to 2002
Chihiro Szellemországban
Chrno Crusade (ezt picit ismerem)
Cowboy Bebop + Film
Detective Conan (lattam belole nehany reszt, jo)
Dice a mentőcsapat
Digimon 1. - 4.
Ezüst nyíl
Égenjárók
Földtenger varázslója
Gólkirály
Gravitation
Hellsing (ez elegge durvan veres, ha nemszereted ezt a mufajt, nagyon nem ajanlom)
Jigoku Shoujo
Kaleido Star (eztg elfelejtettem megemliteni. Nekem nem tetszett annyira, de masok imadjak)
Katekyo Hitman Reborn!
Kiddy Grade (Csajkommandó)
Kiki - A boszorkányfutár
Ennyit tudtam csao

melyik azaz anime amelyikben a föszereplöknek háromszög az orruk és sokan vannak és halottak ugy harcolnak valamikkel...
kérlek ha tudjátok mondjátok meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!