Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kérlek mondanátok animeket?...

Cityu100 kérdése:

Kérlek mondanátok animeket? Több lent!

Figyelt kérdés

Kéerlek mondjatok olyan animeket aminek a vége boldog, nem hal meg benne a fő szereplő ée legfőképpen szinkronos legyen!!!

Ha 1 része van akkor is legyen ha több részevan akkor is legyen szinkronos!!!

KÖSZÖNÖM!

2015. szept. 19. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Kiki a boszorkányfutár, A vándorló palota.

2015. szept. 19. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugy erted magyar szinkronos? Figyu, a legtobb animeben nem hal meg a foszereplo. Itt van par tipp: Fma/fma brotherhood. Ketlem h nem ismered, de ha tenyleg nem , elmondhatom neked h irto jo egy anime es nem hal meg benne a foszereplo ( a ketto evad egyutt eleg hosszu de ha elkezded nezni le se lehet majd allitani rola. Az elso evad asszem 51 reszes)

Soul eater: kedvenc szinkronos animem csak kicsit semmitmondo lett a vege (szerintem) 51 reszes (de rohadtjo)

D-gray man: nem neztem vegig de masok szeretik

Kilari: nem harcos hanem sztaros, de csak akkor ajanlom ha elbirod viselni a vegetnemeroen szar szinkronokat. Gyulolom mert japan szinkronnal fent sincs. Ezert szar

Asszem neverending

Naruto: eleg sokan halnak meg benne de a konkret fohos nem. Bar kizart h nem ismered.Neverending

Afro samurai: nem lattam allitolag irto nagy baromsag de jo. Asszem 6 reszes

Bleach: en nekem annyira nem tetszik de masok istenitik. Neverending, nemtom hany szaz reszig van szinkronizalva neverending

Death note: ezt viszont nagyon szeretem, ajanlom, asszem 26 reszes. Talan

Fullmetal panic: a 3. evad nem szinkronos, az elso 2 igen. Szerelmes anime nemtom hany reszbol all

Inuyasha: Nemrossz de nekem tul regi volt, em birta az agyam hozza pluszban a szinkront is. 193 reszes asszem, neverending

Devil may cry: semmit nem tudok rola de elvileg nem hosszu es izgalmas

Na meg a klasszikusok: dragonball szeriak, yuyuhakusho, pokemon :D mind-mind neverending

Most meg irok nehany cimet amirol amugy fingom sincs milyen animek, de igazabol googleba beirod h *cim* ismerteto es animeaddictsot erdemes nezni

A pálya ördögei

A tenger zúgása

A vándorló palota

Animátrix

Arrietty – Elvitte a manó

Blood +

Blue Gender+Movie

Bújj bújj szellem

Candy Candy

Captain Tsubasa: Road to 2002

Chihiro Szellemországban

Chrno Crusade (ezt picit ismerem)

Cowboy Bebop + Film

Detective Conan (lattam belole nehany reszt, jo)

Dice a mentőcsapat

Digimon 1. - 4.

Ezüst nyíl

Égenjárók

Földtenger varázslója

Gólkirály

Gravitation

Hellsing (ez elegge durvan veres, ha nemszereted ezt a mufajt, nagyon nem ajanlom)

Jigoku Shoujo

Kaleido Star (eztg elfelejtettem megemliteni. Nekem nem tetszett annyira, de masok imadjak)

Katekyo Hitman Reborn!

Kiddy Grade (Csajkommandó)

Kiki - A boszorkányfutár

Ennyit tudtam csao

2015. szept. 20. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Jahh most jut eszembe. A candy candy nem is igazan anime, hanem valami hosszu, francia mese. Eleg regi, es (szerintem)idegorlo is
2015. szept. 20. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Inuyashát.
2015. szept. 23. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Nana

Vicces és szórakoztató!:D

2015. szept. 24. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:

melyik azaz anime amelyikben a föszereplöknek háromszög az orruk és sokan vannak és halottak ugy harcolnak valamikkel...

kérlek ha tudjátok mondjátok meg.

2015. szept. 25. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
töklàmpàs?? nemtudom mire gondolsz
2015. okt. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!