Tudná valaki, hogy az Ao Haru Ride animének miért is nincs második évada?
Egykutya mind, elismerem, de mindig lesz rá kereslet, és lesz belőle 26 millió is. Engem csak azért érdekelne, mert nem tudom megérteni, hogy ha így állnak hozzá, miért kezdenek egyáltalán bele? Nem ez az első anime, amit csak lógva hagytak (pl Saint Seiya-Lost Canvas), és lehet, csak nálam van így, de nagyon zavaró a közepén leállni, emiatt.
Valóban vannak mangák, amiket tényleg megcsinálhatnának, de az legalább biztosan elkészülnek.
Sajnálom, ha nem volt teljesen érthető a kérdés: csak arra szerettem volna konkrét választ kapni, hogy miért jó nekik így megoldani valamit?!
A Lost Canvasnak ha jól tudom mangában is ugyan az a vége. Meg lévén a Lost Canvas egy elég hosszú történetnek az előzménye volt....
Azért mert ilyen ez az ipar, mindig valamibe belekezdenek, ha ebben a valamiben számukra van pénz, akkor jönnek a folytatások, spin offok minden értelmiség nélkül csak el tudják adni. (Elárulom az Ao Haru BD/DVD eladásai nagyon gyengék lettek.) Az Ao Haru kapott egy évadot, igazából többet nagyon nem is lehet várni, a shoujo műfajban elég nagy kavarodás van, kezdik átvenni az uralmas a fantasy stílusú shoujok, - lásd mekkora siker lett az Akatsuki no Yona - egyenlőre jobb tudomásom szerint nincs bejelentve Ao Haru 2. évad, lehet lesz talán évek múlva, de minél több idő telik el, annál kevesebb erre az esély.
Mellesleg úgy tudom hogy az Ao Haru mangája elég rossz lesz később, és átmegy monotonba.
Köszönöm a választ! ^^
Igazából azt hittem, hogy a műfajok egész jól elvannak egymás mellett, uralomátvétel nélkül is. Hát, semmi sem a régi. De azért akkor is frusztráló (._.)
(A mangája már a közepétől elég zavaros, és kiszámítható, de azért nem rosszabb, mint a többi, szerintem legalábbis)
" ami 2-3, van olyan, ami 10 év után kapott folytatást."
Bullsheeet pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!