Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondana valaki pár olyan...

Mondana valaki pár olyan Animét ami nagyon hasonlít az Elfen Lied-ra? 2. kérdésem: Az Elfen Lied végén ki állt a kapuba, és még lesz-e folytatás?

Figyelt kérdés

2015. szept. 13. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Higurashi no Naku Koro Ni

2. Azért nem mutatták meg hogy gondolkozhass rajta..

3. Nem, de a manga tovább megy.

2015. szept. 13. 22:09
 2/10 Firedoom ***** válasza:

Gokugoku no brinhyldr

A mangaban kiderul

A manga története sem megy sokkal tovabb.

2015. szept. 14. 07:07
 3/10 anonim ***** válasza:

#2 A mangában nem derül ki, mert ott teljesen máshogy történnek a folgok, fel se merül hogy Lucy meghalt volna.

A Brynhildr tényleg hasonlít rá, de sajnos nem a pozitív elemekben...

2015. szept. 14. 07:12
 4/10 anonim ***** válasza:
És kb kétszer olyan hosszú a manga mint az anime.
2015. szept. 14. 07:13
 5/10 Firedoom ***** válasza:
A brinhyldr tenyleg nem egy csucskategoria, ezzel egyetértek az elottem szoloval. Viszont kétség kivul hasonlit, de inkabb hárem mint horror
2015. szept. 14. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha az anime végét nézzük akkor a végén a kapuban "Nyuu" állt. Az óra amit Nyuu szeretett elindult, a zenegép amit Lucy szeretett az meg leállt. Ez szimbolizálja az új kezdetet. Persze ez egy kicsit csöpögősnek hangzik de egy ilyen cliffhangerből kb ilyeneket lehet kihozni...

A manga endingje véleményem szerint jobb.

És nem tudom a Tokyo Ghoul engem emlékeztetett kicsit az Elfen Liedra de ez lehet csak én vagyok.

2015. szept. 14. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Mirai Nikki
2015. szept. 14. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Talán az Another.
2015. szept. 14. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem ami hasonlított rá az a Mirai Nikki, illetve a Death Note volt...A végére nem derül ki, ki áll a kapuban.A nézőkre hagyták, hogy eldöntsék, szerintük hogy végződött.
2015. szept. 14. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyébként itt van egy lista azokról az animékről amiket az Elfen Lied nézőinek ajánlanak: [link]
2015. szept. 14. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!