Knb (kuroko no basuke) fanok!?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne pár kérdésem hozzátok amit nem egészen értek...Először is, miért mondják azt Kiséről hogy ő a második leggyengébb a csodák generációja tagjai közül? Csak mert szinte minden mozdulatot tud utánozni szóval ezt nem egészen értem hogy miért mondják rá hogy nem olyan jó mint a többi...A másik ami érdekelne hogy, miért szinte mindenkinek a Seirin a kedvenc csapata? Én is szeretem a Seirint de idegesített hogy a Kaijo szinte sose nyert csak párszor...vagy csak én gondolom úgy hogy ez kissé igazságtalan volt a Kaijo-val szemben? Csak mert szerintem erősebb a többi csapatnál (nem az összesnél)Szerintetek is Kise gyenge a többihez képest? Nektek mi a véleményetek? A válaszokat előre is köszönöm:)2015. szept. 8. 19:29
2/6 anonim válasza:
Szerintem Kise az egyik legerősebb a Cs.G.-ban. És a Kaijoval tényleg szemétség, hogy gyakran vesztenek, mert erős csapat, ott van Kassamatsu is stb. .Viszont az én kedvencem is a Seirin, de nem Kuroko hanem Kagami.
3/6 anonim válasza:
Köszönöm végre valaki egyetért velem...:D én nem szeretem kurokot pedig általában a lányok kedvence (én is lány vagyok) Visszatérve ha lenne esetleg folytatása akkor remélem a kaijo is nyerni fog mert megérdemelnék...kise tudja utánozni a csodák generáció tagjainak a képességeit szóval nem értem miért nézik le szegényt.
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez a leggyengébb dolog még a Perfect Copy előtt volt. Lehet, annak is köze hozzá, hogy ő volt az utolsó, aki belépett a csapatba. Most például az Extra Game-ben már belépett a zónába. Már nem emlékszem, de valamelyik szereplő mondta, hogy jelenleg ő a legerősebb játékos a pályán. (Ott volt még a többi Csodák Generációja játékos is, megint összeálltak.)
A Kaijo meg tényleg megérdemelte volna a győzelmet többször is.
Ha, már a kedvenceknél tartunk nekem Akashi a kedvencem.
5/6 A kérdező kommentje:
nekem Aomine a kedvencem és Akashit én is nagyon szeretem *-*
2015. szept. 9. 18:58
6/6 anonim 

válasza:

jelen :)
am tényleg úgy tűnhet,hogy Kise az egyik leggyengébb, de
ki fog derülni közel sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!