Miket ajánlanátok közös megnézésre?
Figyelt kérdés
Röviden, tömören: én animézek és új barátnőm van, aki azt mondta, hogy érdekelné, hogy mi fogott meg bennük és mondta, hogy 5 különböző sorozatot válasszak ki, amiből megnézzük az első 1-2 részt.Ti miket ajánlanátok?
A death note meg a lovely complex az, amire én gondoltam eddig, de érdekelne, hogy ti melyik különböző műfajú sorozatokat néznétek meg így.
2015. szept. 6. 21:51
1/11 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist Brotherhood - ezt mindenképp
Sakurasou no Pet na Kanojo
2/11 anonim válasza:
Death Note és Btooom a tökéletes kezdés. FMABt azt lehet hogy gyerekesnek találná elején a barátnőd, de tényleg nagyon jó.
3/11 anonim válasza:
Kaleido Star, Nana, free, ha belefér, Nodame Cantabile, ha felnőtt klasszikus zene kedvelő.
4/11 anonim válasza:
Inuyasha-t egyszer mindenképp.
5/11 anonim válasza:
Yahari Ore no Seishun Love Come Wa Machigateiru
7/11 anonim válasza:
Ano Hana
Angel Beats!
Zankyou no Terror
Kami-sama no Inai Nichiyoubi
Another
Nagi no Asukara
Death Note
8/11 Firedoom válasza:
Death Parade-az első két rész pont le is zár benne egy egyseget
9/11 anonim válasza:
Death Note
Hellsing
Gode Geass
Naruto
Társas megnézésre szerintem ezek a legjobbak, a Naruto gyerekes válasznak hangozhat de ez első részei úgy vélem kortalanok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!