Anime! Ookami shoujo to kuro ouji OVA!?
Figyelt kérdés
Nem tudjátok hol találom meg az Ookami shoujo OVA-ját? Tudom, hogy magyarra nincs lefordítva, de nekem angol felirattal is jó lesz. Sajnos én sehol sem találtam meg.
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. szept. 6. 21:46
1/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=16BdsqoQdFY
Én is eddig csak spanyol felirattal találtam meg de van ;)
2/7 Csorbinátor válasza:
Kedves Kérdező! Nem tudom, mennyire aktuális még, de egy rác megkért tegnap, hogy fordítsam le, úgyhogy már megtalálható magyar felirattal is :)
4/7 kinga.m válasza:
Egyébként ennek az animének csak egy OVA része van? Mert szerintem még teljesen nincsen befejezve a történet.
5/7 Csorbinátor válasza:
Igen, egy OVA része van, legalábbis myanimelist szerint.
6/7 A kérdező kommentje:
Egy OvA-ja van és nem is lesz több. Az animét sem fogják szerintem folytatni. Pont azért kezdték el, hogy a 12 rész elteltével népszerűbbé tegyék a mangát. Mangában folytatódik tovább a sztori, és én ajánlom olvassa az aki szereti az Ookamit, mert nagyon jó. Csak sajnos angol felirattal van. A választ és a linket köszönöm, örülök hogy megnézhettem. :) sajnos sokáig csak spanyol felirattal volt, spanyolul pedig nem beszélek, max angolul. Szóval ja köszi sokat segítettél.
2015. dec. 7. 16:33
7/7 anonim válasza:
Remélem tudd válaszolni valki, láttam, hogy nm csak ova-ja van hanem special része is . Azt hol találni magyar felirattal? Valaki tud d segíteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!