Mi a véleményetek a aldnoah zero-ról?
A véleményetekre lennék kíváncsi. Kiknek ajánljátok, illetve milyen a hangulata, komolysága, (mert amikor néztem róla képeket, egy kifejezetten komoly animének tűnt.
illetve hogy mennyi időbe telt amíg végignéztétek stb.
Mert nálam nagy szó ha végig nézek egy animét, mert a 90%-át megunom, és nem nézem tovább. :)

vélemény: nekem nem tetszett. logikátlan döntések voltak benne (spoilerezni nem fogok), nem is egy, maga a háború oka is nehezen elfogadható volt a számomra. néha a fejemet fogtam egy jelenetnél, mert nem volt benne semmi logika.
ajánlom-e: lehet neked tetszeni fog, mindenkinek más az ízlése, én sajnáltam, hogy ilyen béna a sztori, miközben a látványvilág és az ost tetszettek.

Elso evad: Kozepes anime, ha szereted az ilyen giant robotos animeket akkor tetszeni fog ha nem akkor se fogod megunni, csak hat az anime tortenete/esemenyek nagyon kozepszeruek. Kiveve az utolso reszt, mert az vilemenyem szerint baromi jo lett.
Masodik evad: Ugyan az mint az elso csak az epic befejezes nelkul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!