Tudtok jó animét?
Fullmetal Alchemist Brotherhood - műfajban egyezik a Soul Eaterrel, történetben már nem annyira, sőt:D Nagyon jó anime, elképesztő történettel, rengeteg szereplővel. Magyar szinkron is van, ha még ódzkodsz a japán nyelvtől. 64 részes, szerintem nagyon is érdemes ezzel kezdeni. Egy kis időt viszont akkor is adj neki, ha nem nagyon jön be az első rész, mert már az elején a pofádba nyom mindent, kell néhány epizód, hogy megértsd a (nagyon csak) alapokat.
Első rész: [link]
Animék magyar szinkronnal értékelés szerinti rendezésben (ha rákattintasz ismertetőt is találsz hozzá): [link]
Ha valami kérdésed van az animékkel, vagy bármi ehhez kapcsolódó dologgal kapcsolatban, nyugodtan írj nekem privátban:) Ha gondolod műfaj szerint is ajánlok, ha szeretnéd:)
Soul Eater NOT (2.évadja ha még nem nézed)
Tokyo Ghoul
No Game No Life
Ao no exorcist
Akame ga kill
Guilty Crown
Black Lagoon
Mirai Nikki
Naruto, majd Naruto Shippuuden.
Mondjuk ezt imádom,viszont nem tudom,hogy neked tetszhet-e:Aoharu x kikanjuu (most fut)
Bleach.(Ez garantáltam tetszhet,szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!