Ninjás-szamurájos anime? (Többi lenn! )
Ninjás-Szamurájos animét keresek, ami nem Bleach és nem Naruto (nincs velük baj, de ezek nem kedvenceim). Grafikára igényes vagyok, örülnék, ha szépen megrajzoltakat küldenétek. Testvérszerelem kizárva >< Ezen kívül tőlem lehet benne +18, káromkodás, bármi, ha a történet élvezhető és nem az erotika a lényeg, akkor nem számít. Kérlek, azt írjátok azért oda, hogy mit tudom én 500 részes vagy 30 alatt, hogy körülbelül tisztába legyek vele.
!! Mivel az ilyen kérdésekre tipikus: Ne a kedvenc animéteket írjátok le és győzködjetek arról, hogy az milyen jó, hanem tényleg olyat, ami ninjákról / szamurájokról szól!!
Előre is köszönöm :)
Samurai Champloo - 30 rész alatt.
Mukou Hadan - 1 részes mozifilm.
Basilisk - 30 rész alatt, RxJ Ninja változatban.
Gintama - 300 résznél lassan, shounen paródia.
Ruoruni Kenshin - 100 rész körül + OVÁK. Van LA változata is.
Otogi Zoshi - 30 rész alatt.
Hyouge Mono - 40 rész alatt.
Gun-dou Musashi.
Ezen kívül régi klasszikusok vannak még, az meglepő hogy mennyire a kultúrájuk a Japánoknak a szamurájok, még is csak egyetlen egy animéjük van normálisan például Miyamoto Musashiról, míg a fiktív ninja harcosok vezetik a blockbustereket, nyelik a pénzt stb. .... De szép álom lenne egy Vagabond anime.
Mellesleg esetleg a Berserket próbáld ki, nem ninja sem samurai téma, de elég kemény kardcsaták vannak benne, és elég zseniális anime.
Afro Samurai - 5rész + 2 mozifilm, akció, dráma, fantasy, guro, harcművészet, horror, mecha, nem gyerekeknek, sci-fi, szamurájos, afro-amerikai, alternatív történelem, alternatív világ, bosszú, dark fantasy, erőszak, jelen, kardpárbaj, kiborg, lövöldözés, magyar szinkron, mészárlás, nindzsa, sok vér, trágárság, vérengzés
Manyuu Hiken-chou - 12rész, akció, ecchi, seinen, vígjáték, alternatív történelem, fanservice, hatalmas mellek, kardpárbaj, manga alapján, meztelenség, múlt, nagy mellek, nindzsa
Basilisk (ez nagyon jó),
Oda Nobuna no Yabou,
Shura no Toki,
Ninja scroll
D.Gray-man
Szinkronos is :D
Most nézem és nem elég belőle soha.
Köszönöm az eddigieket! :D
#4: Ismerem, imádom, de semmi köze a szamurájokhoz. Oké, Kanda kardot használ, meg a kinézete is, de semmi köze a szamurájokhoz, az ördögűzők és az akumák + gróf + noék küzdelméről szól az innocenceért... Ezért írtam, hogy ne a kedvencet írd, hanem ami tényleg olyan... Azért köszönöm.
#5: Neeee, ilyen tényleg van, vagy kitaláltad....? :'D
komolyan mondtam :D
még az RTL-en is ment jó pár éve szinkronosan
Shugurui!
Ezt ajánlom.
YouTube -on van róla egy magyar ismertető is:
https://www.youtube.com/watch?v=KIrAA_ROTac
Eléggé véres és brutális anime.
12 részes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!