Tudnátok a Zankyou no Terror-hoz hasonló animét ajánlani?
Death Note - nagyon ajánlom!!!
Psycho Pass
Black Lagoon - talán
Akudama drive.nem teljesen ugyanaz a filling, viszont ugyan úgy antihősök a főszereplők. (a fő főszereplő nem teljesen, mivel ő tisztességes polgár volt.)
nekem nagyon tetszett.
Amit tudni kell az animéről leírom lentebb:
Maga a sztori 12 epizódból áll
A rajzstílusa Cyberpunk
Amire én emlékszem még:a főszereplőnk a véletlen folytán a futárral( az egyik bűnözővel akinek ez az álneve.) És innentől belekeveredik a dolgokba.az akudamákat(bűnözőket) felbérli valaki, hogy metsék ki cutthroat-ot, legalábbis így van előadva, de valójában fentről mozgatják a láthatatlan szálakat. Igazából a történetben végigkövethetjük az akudamák és a rendőrök tevékenységeit.
Az alapsztori:(googleből másoltam ki mert már rég láttam, és nem akartam baromságot írni.)
Kansai nyüzsgő metropolisza, ahol kibernetikus képernyők borítják a neon tájat, első pillantásra technológiai utópiának tűnhet. De a fényesen megvilágított épületek körüli sötét sikátorokban még mindig él egy könyörtelen bűnöző, az "Akudama" néven ismert szökevények formájában.
Nem idegen ezektől az egyénektől, a kansai rendőrség megkezdi a visszaszámlálást egy hírhedt Akudama "Cutthroat" nyilvános kivégzéséig, aki 999 ember meggyilkolásában bűnös. Azonban egy titokzatos üzenetet küldenek több elit Akudama-nak, és besorozzák őket, hogy jelentős összegért kiszabadítsák Cutthroat-t. Egy láthatatlan kéz igyekszik egy helyre gyűjteni ezeket a veszélyes személyeket, biztosítva, hogy a kivégzés jól haladjon, és teljes vérfürdővé váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!