Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki valamilyen animét...

Snackie kérdése:

Valaki valamilyen animét ajánl? (bocsi ha rosszul írtam)

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok ezen a téren most kezdeném el de nem tudom mivel.Valami ötlet?Ja és mindenképpen szinkronos legyen.

2015. aug. 30. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A kilari jó, szinkronos, csak az a gond vele, hogy a felétől nincs fent sehol, amúgy az indavideón tudod megnézni ( ne a googleba írd hogy pl. kilari 13 hanem az indavideo keresőjébe mert nekem a google keresésemnél nem nyitotta meg )
2015. aug. 30. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kezdésnek mindenképp a Fullmetal Alchemist Brotherhoodot ajánlom. Szinkron is van, ha még idegenkedsz a japán nyelvtől, bár a szereplők érzéseit a japán szinkron jobban visszaadja.

Én már az első részében beleszerettem, de egy kezdő animésnek lehet, hogy túl hirtelen szakad a képébe minden:D Semmiképpen ne az első rész alapján ítélj, ha még húzod is kicsit a szád, két-három résznyi esélyt adj neki. Ne csodálkozz, ha eleinte nem nagyon érted, hogy most mi-miért-hogyan. Az anime nem magyaráz, de a részek folyamán anélkül is kitisztul, majd a legvégén teljes egésszé áll össze, és majd csak nézel, hogy "aztarohadt" :D

Itt egy szubjektív "kritika", inkább beszélgetés a sorozatról (ez azért is jó, mert a srác, nem animés lévén, kezdőként mondja a véleményét, és cserél eszmét a sorozat hatalmas fanjával, Bogival): [link]

Itt pedig a sorozat első része (szinkronosan): [link] [link]

2015. aug. 30. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Inuyashát.
2015. aug. 31. 08:06
 4/5 anonim válasza:

A Naruto egész jó anime kezdőknek, szinkronos viszont a folytatása a Naruto Shippuuden már csak feliratos.

A Fairy Tail is feliratos, de nagyon jó.

A D-Gray Man azt hiszem végig szinkronos, de nem a legjobb, viszont nincsenek benne fillerek, vagyis elég kevés.

A Bleach a 169-es részig szinkronos tovább feliratos, de megéri megnizni annak ellenére, hogy sok mellékszálat tartalmaz

2015. aug. 31. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Hayao Miyazaki bármelyik munkáját ajánlom. Például:

Vándorló palota:

[link]

Chihiro szellemországban:

[link]

A vadon hercegnője:

[link]

Ez nem az övé, de nálam nagy kedvenc:

Ghost in the Shell:

[link]

[link]

Ha viccesebbre vágysz:

Lovely Complex

[link]

Mindegyik szinkronos.

2015. aug. 31. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!