Tudnátok magyar szinkronos animét ajánlani?
Figyelt kérdés
Eddig a loveli complexet és a vampire knightot láttam vannak még magyarul animék ?2015. aug. 20. 13:30
1/4 anonim válasza:
A Fullmetal Alchemist Brotherhoodot mindenképp nézd meg! (Magyar cím: Fullmetal Alchemist: Testvériség). A legkedvencebb animém, nagyon imádom:)
Egyebek: Inuyasha (asszem nincs végig szinkron)
Bleach (itt se)
Chrno Crusade
Death Note
Nana
Méz és Lóhere
D.Gray-man
Soul Eater
Yu Yu Hakusho
Ghost in the Shell
Slayers
Sailor Moon
Kaleido Star
Naruto
Blood+
Sámánkirály
Hellsing
Rómeó és Júlia
Conan a detektív
Démonvadászok (Devil May Cry)
Trinity Blood
Candy Candy
Oban csillagfutam
Vadmacska Kommandó
Sakura Háborúja
Aishiteruze Baby
2/4 anonim válasza:
Bocsi, az utolsó nem szinkronos :D Véletlen volt, nézd el nekem :)
3/4 anonim válasza:
Nézd meg az Inuyashát, meg a Kaleido Start.
4/4 anonim válasza:
Hű, az első minden szinkronost felsorolt, amit láttam :D Én a Nanát emelném ki, meg a Death Note-ot, én ezeket nagyon szerettem. Meg a Kaleido Starhoz fűznek még szép emlékek, egyrészt gyerekkori nagykedvenc, másrészt kiskoromban mindig artista akartam lenni, és még mindig nagyon szeretem, egy élmény volt nézni számomra ezt az animét, most is ugyanúgy imádtam, mint kölyökként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!