Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen jó horror animék vannak?

Milyen jó horror animék vannak?

Figyelt kérdés
Most néztem meg az Another c. Animét és hát nagyon tetszet nagyon élveztem. Ígyhát kedvet kaptam horror animékhez!! :D Ezért jó lenne ha írnátok egy párat! Jo lenne ha az animehez amit irtok oda irnatok par jellemzot vagy hogy mi van benne!! Előre is köszi! :)

2015. aug. 19. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Hali! Hol nézel, néztek animét? ctanime, animeaddicts, ezek mennek még?
2015. aug. 19. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Higurashi no naku koro ni. A történet igazán az első évad elejére, második évadra derül ki, addig annyi csak, hogy cuki kiscsajok gyilkolásznak brutálisan. Miközben ez megy rengeteg csavar van és az egészre vonatkozóan egyre több kérdés. Nekem nagyon tetszik eddig:) (az első rész nagyon nem olyan mint a többi, ne rettenj meg:D) És indavideón nézem nem ezeken az oldalakon legtöbbször:)
2015. aug. 19. 20:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a választ:D ja és én általába animelord.eu-n szoktam rengetek anime van fent de inda videos az osszes :D de igy jobb nezni merz nem kell mindig beirogatni:)
2015. aug. 19. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Elfen Lied (egyszerűen beteg, nincs rá jobb szó)
2015. aug. 19. 23:47
 5/9 anonim válasza:
Mirai nikki, corpse party: tortured souls, blood-c . Ezek nagyon jok voltak ^^
2015. aug. 20. 09:02
 6/9 anonim válasza:

Deadman Wonderland

School Days

Corpse party

Pupa- hát ez valami brutál :D pár percesek a részek de nekem bejött :D

Shiki (vámpíros *-*)

tokyo ghoul (imádom...nagyon jó anime)

Highschool of the Dead

Highschool of the Dead

na meg még a Mirai Nikki *-* ezek közül ez a legnagyobb kedvenc

2015. aug. 20. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nézitek Indavideón, amikor le is lehet tölteni? :D Kinagyítva, gyönyörű minőségben. Legjobb szerintem. :)
2015. aug. 20. 10:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Én személyszerint azért mert telón nézem:)
2015. aug. 20. 13:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ajánlani tudom neked a Yami Shibai című animét.

Igaz, csak az első évad nagyjából feléig van feliratozva és onnantól vagy nézed tovább japánul, vagy esetleg ha tudsz például angolul, akkor angol felirattal de teljesen megéri.

Számomra ez a horror anime messze túlszárnyalja a legtöbb, szintén ebbe a műfajba tartozó filmet és persze animét. ;)

Csak szólok, hogy elsőre eléggé szokatlannak tűnhet.

Mivel kérted hogy írjuk le azt, hogy nagyjából mi is van benne ezért tessék: Minden részben más-más rémtörténet/legenda szerepel és ezek a részek úgy nagyjából 4 és 10 perc hosszúak (szóval egy nap alatt simán végigtudod nézni mind a két évadot). Ezek a történetek valamikor csak érdekesek, de többnyire nyomasztók és félelmetesek.

Olykor-olykor szerepet kap egy "gyengébb" jumpscare. :D

2015. nov. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!