Tudtok thiller animét?
személy szerint összesen egy thriller anime létezéséről tudok: When Cicadas Cry
Még én se láttam de majd valószínüleg meg fogom nézni (nem biztos, de van rá esély). xD
Amúgy Animeaddictson csomó fennt van, és az ismeretőnél kiírják a műfajokat.
Remélem tudtam segíteni!
A Higurashi első évada kemény horror nálam. A második éved "csak" thriller de az talán még jobb.
Egyéb thriller animék amiket láttam én is: Monster, Mirai Nikki, Steins Gate.
És itt van egy lista néhány thriller animéről: [link]
Remek oldal a myanimelist több embernek kéne használnia aki kiír ide kérdést. Egy advanced search-el kit tudod választani a műfajt/pontozást/korhatárt. Ha ezeket megnézted és még szeretnél thriller műfajból látni itt tudsz keresgélni :)
Koszi!! Őszintén megmondom elkezdtem nézni a higurashit , és ugye kiserul hogy nem is annyira kawaik azok az emberkek meg minden. Erre eljiutottam a4. Részhez ahol totál kiakadt a wtf mérlegem, és még mindìg egy bizonyos sokk alatt állok, hogy hogy a francba lehet ennyire zseniális vmi. Asszem ez az anime már befurakodott a legjobb animék közé amit láttam. Nagyon szeretném tovább nézni. Ha szerencsém lesz ma éjszaka folytatni is tudom. NAGYON KÖSZÖNÖM :)
Ja am a mirai nikki-t is láttam és am aaz is tetszik.
:D
Higurashi 2. évada (első inkább horror).
Monster
Steins:Gate
esetleg még ha nem ismernéd: Death Note.
igen a Death Note -ot is láttam már :) Steins Gate.. hát mondhatjuk hogy látásból úgy ismerem. de lehet majd elkezdem nézni, A monstert nem ismerem tehát köszi!
MEGY A ZÖLD PACSI! :)
ja nem baj hogy az első horror :D
akkor is olyan jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!