Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nektek mi a top 10 kedvenc...

Nektek mi a top 10 kedvenc animétek?

Figyelt kérdés

Nekem:

10:Date Live

9:Kamisama Hajimemashita

8:Kuroko no Basket

7:Tokyo Ghoul

6:Btooon

5:Mirai Niki

4:Zero no Tsukaima

3:Attack on Titan

2:Fairy Tail

1:Sword Art Online <3

2015. aug. 18. 15:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10. Suki-tte Ii na yo.

9. No.6

8. Ookami Kodomo no Ame to Yuki

7. Nisha Rokubou no Shichinin

6. Natsume Yuujinchou

5. Noragami

4. Haikyuu!!

3. Hotarubi no Mori e

2. Ao no Exorcist

1. Magi: the Labyrinth of Magic (2. évadával, a Magi: the Kingdom of Magic-kel együtt ^^)

...a sorrend majdhogynem mindegy, ezeket szinte egyformán szeretem ^w^ plusz vannak, amiket még most nézek, ezért nem raktam bele a listába -pedig ott lenne a helyük-: Junjou Romantica, Aoharu x Kikanjuu, Death Note és Durarara!!

2015. aug. 20. 02:37
 12/20 anonim válasza:

10.Death parade

9.Kuroko no basuke

8.Tokyo ghoul

7.Nana

6.Elfen lied

5.Death note

4.Kuroshitsuji

3.Attack on titan

2.Another

1.Fullmetal Alchemist-Brotherhood

*-*

2015. aug. 20. 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:

10. Shaman King

9. Detective Conan

8. Naruto Shippuden

7. Fairy Tail

6. Dragon Ball széria

5. Yu Yu hakusho

4. Bleach

3. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

2. Highschol DxD

1. One Piece

Mivel kevés animét nézek, így a kevésbé ismert animék is felfértek xD

2015. aug. 20. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:

10. Full Metal Panic

Szerintem elég jó comedy, de fért bele komolyság is, a mech téma is közel áll hozzám.

9. Girls und Panzer

Már a setting megragadta a figyelmem, agyfäszt vártam, de elég szórakoztató és izgalmas történet kerekedett ki belőle.

8. Fate Zero

Sötétebb és komolyabb, mint a Stay Night (az Unlimited Bladeworkst még nem láttam), szerintem a karakterei is jobbak, viszont előtte mindenképp a Stay Nightot javasolnám megnézni, mert az előzmény szerintem többet vesz el, mint ad hozzá, ha kronológiai sorrendben nézed.

7. Dragon Ball Z Kai

A Dragon Ball életem első animéje, még bőven általános iskolás koromból. Viszont szerintem nagyon jót tett a ritmusának, hogy kigyomlálták belőle a fillereket. Bár talán inkább csak a nosztalgia miatt része a TOP10 listámnak.

6. Log Horizon

Ha azt mondod, neked a SAO a kedvenced, adj ennek egy esélyt. Minden téren feltörli vele a padlót.

5. Kill la Kill

Na ez már tényleg inkább agyfäsz, a történet inkább csak az első néhány rész után indul be, de az is nagyon érdekes. A soundtrackje nekem nagyon tetszik, a rajzolási stílusát pedig imádom. Mint egy megelevenedett propaganda plakát.

4. Cowboy Bebop

Ez határozottan egy alapmű, nagyon erős hangulat, nagyon jó zene, remek történet. Nem is értem, hogy létezhet TOP10 lista nélküle.

3. Black Lagoon

Remekül megírt karakterek, jó történet, jó humor, jó akció.

2. Full Metal Alchemist

Azon kevesek egyike vagyok, akik többre értékelik, mint a Brotherhoodot. Nekem ennek a változatnak jobban bejött a története és főleg a befejezése.

1. Code Geass

Ez nekem egy igazi hullámvasút volt, főleg a vége felé, amikor már nem tudtam eldönteni, kinek is szurkoljak igazán. Hibátlan karakterek, történet, setting, remek zene, hangulat. Ha valamire 10/10-es értékelést adnék, az ez.

All Hail Britannia!

2015. aug. 20. 22:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát be vallom sok az új anime mit nem is ismerek,de biztosan meg kukantom őket! :) Megjegyzésben hozzá tenném én a romantikusabb animékért vagyok oda! :)
2015. aug. 22. 22:31
 16/20 anonim ***** válasza:

1. Anohana

2. Angel beats!

3. Kami-sama no Inai Nichiyoubi

4. Nagi no Asukara

5. Donten ni Warau

6. Hakuouki

7. No.6

8. Another

9. Death Note

10. Zankyou no Terror

Hjaj... Ez olyan nehéz. >< Annyi remek közül 10-et kiválasztani. :) Nem is csoda, hogy a top10 nálam mindig változik. Egyedül az első kettő állandó. ^-^

2015. aug. 22. 23:04
 17/20 Lubbock válasza:

Mondok párat: k project, black cat, free!, kuroko no basuke, ao no exorcist,hidan no aria, tokyo goul, death note, aracana famiglia, wolfs rain, amnesia, brave 10,hiiro no kakera, strike the blood, diabolik lovers, uta no princess sama, kamigami no asobi, kimi to boku, hakuouki, noragami,chobits, inux boku ss, wagaya no oinari sama,kamisama hajimemashita, inari konkon koi iroha,bleezebub, fairy tail, black bullet, kaze no stigma,tonati no kaubuchu san,bleach, akame ga kill, zero no tsukaima, fruit basket, toradora!,karneval, love live, ao haru ride,kaiuchu wa maid sama, makai ouji devils and realist,code breaker,tokyo raven, k on, dogs, neo angelique,barakamon, hanasaku iroha,

bocs h nem top 10 et írtam, de ezekben nem fogsz csalódni😄😁😍😙;)

És nagyon fontos top 1. Az én favourit- em: kuroshitsuji angolul:black butler. KI NE HAGYD!

2015. szept. 4. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:

1. One Piece

2. Death Note

3. Gintama

4.La Corda D'oro

5. Hunter x Hunter

6. Attack on Titan

7. Sword Art

8. Itazura na kiss

9. Zero no tsukaima

10.Chihiro (ez anime film)

2015. szept. 27. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:

1. Ghost in the shell

2. Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster

3. No.6

4. Toaru Hikuushi e no Koiuta

5. Un-Go

6. Mushishi (az összes amit eddig láttam)

7. Wolf's Rain

8. Akira

9. Mononoke Hime (vadon hercegnője)

10. Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

2015. szept. 28. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

És a +1 számomra a Kuroshitsuji

19-es voltam

2015. szept. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!