Mi a története a Sword Art Onilne-nak? (többi lent)
Az első évad 8. részénél tartok és nem értem a Sword art onlin-nak a történetét. Azt olvastam h beleragadtak egy játékba ahonnan nem lehet kijutni csak ha végig viszik a szinteket.. és a sorozatban a főszereplő több játékban is részt vesz meg vannak jelenetek amik a valóságban játszódnak és múltidőben beszelnek a SAO-ról..
Lehet ezt egy kicsit furán írtam le meg a későbbiekben megfogom tudni, de szeretném már a legelejétől érteni a történetet...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne keress benne logikát... nem éri meg nincs benne. Egy bagatel az egész. Annyi a lényeg hogy lesz valami gagyi romantikus story, majd kijönnek, de mégse és sablonosan meg kell menteni a totál életképtelen kiscsajt.
Gyakorlatilag a lélektani szál egy nulla, logikátlan, az egész egy 12 éves szintre lebutított szenny. És akkor még a rosszabb dolgokról nem is beszéltem, a milliószámra ellőt kliséhegyek (húgica pl.), epikus logikai bakik (csávó 2 év kóma után JÁR, tiszta Kill Bill...), na meg a direktben a ferdehajlamúaknak szánt fanservice (ugyan is "díszhomi" lesz a második évadban).
Története meg egykutya, igazából csak a hype nagy az anime körül egy gyatra kliséhalom az egész, szinte nulla értékkel. Azt röhögöm próbálta annyira bemutatni a főszereplő kálváriáját az anime, meg annyira Seinen lenni, hogy a végére egy vicc lett az egész, mindenről szólt csak arról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!