Milyen animét ajánlanátok annak, aki még soha nem látott ilyet?
Abszolút nem ismerem ezt a műfajt, de olyan sokat olvastam róla, hogy érdekelne.
Főleg olyanok, amik tényleg komoly mondanivalóval bírnak, és szerintetek kifejezetten igényesek.
Death Note a legjobb kezdő anime, esetleg a Btooom!-ot tudnám még kezdésnak ajánlani.
Ha igényes műveket akarsz, akkor a seinen műfajban keresgélj a későbbiekben, nekem ezek a kedvenceim:
Fate/Zero
Wolf's Rain
Evangelion
Steins;Gate
Berserk
Szia!
Nem írtad milyen műfajokat szeretsz, így elég nehéz aminét ajánlani.
Amit a többiek ajánlottak mind jók.
Néhány személyes kedvencem:
Ritka madár még animében is, de nekem nagyon bejött, remélem nem riaszt el a grafikája:
Ebben semmi nagyobb dráma nincs, csak arról szól hogy nem egyszerű egy új világba (másik országba beilleszkedni) Egyszerű, bájos sztori.
Én nagyon szeretem, de egyetértek az ismertetővel: "alapmű, de aki a „könnyebb” animéket kedveli, az inkább ne nézze." Ennek van fent még egy évada, szinkronos mindkettő.
Ez is különleges volt számomra. A történet végéig meg tudott lepni, mert mikor azt hittem értem mi történt, valami egyből megcáfolta. Érdemes végignézni :)
Ez is szinkronos, könnyedebb, sokat lehet rajtuk nevetni:
Ezek nagyon rövidek, csak macskabarátoknak, vagy állatszeretőknek :)
Nagy kedvenc, az elsők között láttam. Az alkotójától mindent szeretek
Ez is macskás. Még hét perc sincs, de benne van egy család egész élete. Ennyi idő alatt elérte hogy mosolyogjak, sírjak... Nagyon jól megmutatja hogy ennek a műfajnak nincsenek korlátai.
Remélem találsz közöttük kedvedre valót.
Hát így ,hogy nem ismerlek elég nehéz egy olyat mondani ami boztos tetszene neked de szerintem:
An no exorcist
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!