Akatsukis véleménykutatás?
Szerintetek ki a legerősebb: (szerintem Tobi, Itachi)
Ki a legveszélyesebb: (szerintem Pain)
Ki a legdilisebb:(szerintem Hidan)
Kinek vannak a legjobb jutsujai: (szerintem Itachinak, Painnek)
Ki a leghelyesebb: (szerintem Itachi :) )
És ki a kedvencetek: (nekem Itachi és igen kicsit Itachi fan vagyok.. :), szerintetek?)
A kép alatti leírás legutolsó mondata. "Shisui the teleporter.
Nem, az Itachi fan sem én vagyok.
Itt van a képessége: "Shisui Mangekyo Sharinganjának képessége a legerősebb genjutsu lérehozása. Ez a genjutsu emlékeket ültet be egy adott személybe, úgy mintha az a sajátja lenne. Ez a genjutsu a Koto Amatsukami. Ezenfelül képesvolt előhívni a Susanoot."
Nincs szó a teleportálásról! Lehet így becézték, de ő nem is harcolt igazán senkivel. Itachival harcolt a legtöbbet, egyszer nem tett egyikőjük sem említést a teleportálásról. Egyszer harcolt még azt hiszem Ao ellen, ő is mondta, hogy félelmetes technikája van, de szó sincs teleportálásról, továbbá ugye Danzo és annak csapata ellen harcolt, ahonnan biztos elteleportált volna, ha lenne ilyen képessége. Az csak a beceneve. :)
Becenév vagy nem, Shisui rohadt gyors, olyan gyors hogy nem is látják ha pozíciót vált. Az anbu részekben volt talán ő jelen, vagy valahol akörül.
Ha a gyorsaságról beszélünk képzeld el hogy iszonyúan le tudod lassítani az időt és arrébb sétálsz, majd újra elindítod. Teleportáltál? Még Minato-nak is kellett idő hogy haladjon, ő sem csak úgy oda teleportál. Ez a háború kezdetekor volt valahol. Viszont, nem érdemes erről vitázni. Teleport vagy majdnem teleport.
A "nem akatsuki" meg nekem szólt. Már rég elfelejtettem a posztot, de a megválaszoltjaim közt feljött mint új. Rákattintorram és azonnal reflektáltam az utolsó kommentre, de hát na, figyelmetlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!