Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Digimon főcímdal? Valaki el...

Digimon főcímdal? Valaki el tudná küldeni?

Figyelt kérdés
[link] - ennek a magyar változatát keresem

2015. aug. 4. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én régen néztem a sorozatot és nekem úgy rémlik ott is ez a verzió ment , ha jól emlékszem nem is volt neki magyar openingje/endingje se.
2015. aug. 5. 07:23
 2/7 EnikőSzilka válasza:
Nekem van erről egy felvételem amin tényleg magyarul van.Azt hiszem úgy kezdődött hogy: "Digimon digitális szörnyek mindenkit legyőznek"
2015. aug. 5. 11:18
 3/7 anonim válasza:
2015. aug. 5. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok , 3. az amit linkeltél nem egyezik azzal amit a kérdező linkelt ráadásul az egy fun made szal nem ez az eredeti openingje , de este majd tudok adni választ a kérdésre is ha előkotrom a dvd-t amin rajta van az első season magyarul.
2015. aug. 5. 15:34
 5/7 EnikőSzilka válasza:

2. vagyok feltettem :D

https://www.youtube.com/watch?v=eUsD4zH1ERk

elnézést a minőség miatt de windows 8-on nem játsza le a régi DVD-t

2015. aug. 5. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D
2015. aug. 6. 02:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem másképp van meg , az a verzió ahol meghagyták az eredeti zenéket. Viszont bár ne szinkronizálták volna le a zenét... valahogy nem adja nekem :D
2015. aug. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!