Tudtok egy jo yaoi sorozatot, ami tenyleg yaoi es nem csak 1 csok van max az egesz sorozatban?
Antique Bakery, nekem nagyon tetszett, yaoi és csak egy csók volt benne ha jól emlékszem.
Perpillanat más nem jutott eszembe,nagyon kevés ilyen yaoi van,és általában cenzúrázzák az olyan jeleneteket..:D
Hát nekem a Sekai-ichi Hatsukoi és a Junjou Romantica-on kívül egysem jut eszembe, amibe komolyabb dolgok lennének. Itt is általában "kitakarják" vagy sötétben van vagy van benne más "cenzúra" még annál a kevés résznél is amikor történe valami... De más hosszú yaoi szerintem nincs is, vagyis én nem ismerek.
Ahogy előttem is írták olvass mangát, amíg nem fejlődik japán ez az ága is olyan rohamosan, mint a hentai addig ne nagyon reménykedjünk. Kitolás hogy hentaiból annyi van jó yaoi-ból meg alig. :(
mar igaz, hogy kuldtek az elejen egy linket, de
a junjou-n es sekai-n kivul
makai ouji:devils and realist
love stage
enzai
maiden rose
gakuen heaven
kirepapa
koisuru boukun
loveless
no.6
okane ga nai
togainuno chi
robotica robotics
sex pistols
tight rope
shounen maid kuro-kun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!