Kati Tibor kérdése:
Tudnátok nekem segiteni?
Figyelt kérdés
Letudnátok nekem irni azokat a Full Metal Alchemist-Full Metal Alchemist Testvériség (mert ugye tudomásom szerint kettő van) részeket amiben Edward és Winry együtt vannak ugyértem hogy együtt szerepelnek vagy valami ilyesmi.A link nem szükséges csak az hogy a Full metal alchemist vagy a full metal alchemist testvériség részből van na és persze a réssz száma.Kérlek segitsetek fontos lenne.A válaszokat előre is köszönöm :)2015. júl. 14. 11:22
1/2 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy együtt vannak? Úgy mint egy pár, vagy úgy érted, hogy az adott részben mindketten szerepelnek.
Ha úgy érted, hogy együtt vannak: akkor az FMA-ban nem jönnek össze, a brotherhoodban (testvériségben) csak az utolsó, tehát a 64. részben.
2/2 A kérdező kommentje:
Ugyértem hogy együtt szerepelnek :)
2015. júl. 15. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!